Admir Buljubaši / CROPIX
I ČAČIĆ BRANI MAMIĆA

Trener vidio gazdu, pa i on ‘opalio’ po ministru: 'Pamet nam soli dizač ‘tegova’

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 03. travanj 2012. 16:36

ZAGREB - U sukob ministra Željka Jovanovića i Zdravka Mamića koji se svakim danom sve više rasplamsava, u srijedu se uključio i Ante Čačić. Čini se kako je bilo pitanje trenutka jer Čačić vrlo dobro zna tko ga plaća...

- U sto dana nije spomenuo jednu pozitivnu stvar u nogometu. Jel’ obišao škole, vrtiće, škole nogometa? Što je ministar Jovanović napravio da nam bude bolje - pita se Čačić koji tvrdi da nema fige u džepu jer je iste rečenice izrekao ministru u lice na utakmici Rijeke i Lokomotive na Kantridi.

- Čudi me kako resorni ministar razgovara. Pa pogledajte samo onu izjavu da bi neki trebali pljunuti u svoj odraz u ogledalu. Zamislite, dođe neki dizač ‘tegova’ i soli nam pamet. Nemam prave riječi za to - rekao je trener Dinama koji u srijedu ima pred sobom prvu utakmicu polufinala Kupa.

Na Maksimiru gostuje Zagreb (17.30 sati), čije igrače vodi Dražen Besek, trener čije se ime često spominjalo u utrci za nasljednikom Krune Jurčića, a u kojoj je pobjedu neočekivano odnio Ante Čačić.

- Dražen Besek je trener koji gaji igru, a njegove momčadi imaju koncepciju i viziju. Zagreb će biti bolji iz dana u dan. No, uz dužno poštovanje prema klubu iz Kranjčevićeve Dinamo će tražiti pobjedu u obje utakmice - zaključio je Ante Čačić koji za dvoboj ima na raspolaganju sve igrače osim Josipa Šimunića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 22:31