ZA NASTAVNE SVRHE

Donacija: P Automobil Import donirao Peugeot 508 Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u Zadru

Vozilo će se koristiti za stručno-teorijski i praktični dio obrazovanja učenika u zanimanjima automehatroničar i tehničar
Donacija automobila
 Peugeot

Zastupnik Peugeota P Automobil Import donirao je Peugeot 508 Strukovnoj školi Vice Vlatkovića. Budući da je marka Peugeot poznata po inovativnom pristupu razvoju vozila, na ovaj način, učenicima će se omogućiti lakši uvid u suvremene tehnologije cestovnih motornih vozila. Donirana oprema bit će smještena u školskoj automehatroničarskoj radionici Strukovne škole Vice Vlatkovića u Zadru te će se koristiti u nastavne svrhe.

Ravnatelj Strukovne škole, g. Tihomir Tomčić tim povodom izjavio je: „Prije svega, želim se zahvaliti P Automobil Importu na donaciji vozila čime su pokazali da su prepoznali važnost strukovnog obrazovanja u RH-a kao i potrebu njegova usklađivanja sa zahtjevima tržišta rada odnosno novim tehnologijama.

Vozilo će nam biti izuzetno korisno jer će nam omogućiti da se stručno-teorijski i praktični dio obrazovanja naših učenika u zanimanjima automehatroničar i tehničar za vozila realizira neposredno na vozilu. Takvim oblikom nastave našim učenicima se pruža mogućnost stjecanja stručnih kompetencija potrebnih na tržištu rada.“

Generalni direktor marki Peugeot, Citroen i DS u Hrvatskoj, Tomislav Miletić istaknuo je - "Tvrtka P Automobil Import ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činila i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina” te početkom ove godine donacijom Peugeota Rifter Klinici za dječje bolesti Zagreb."
P Automobil Import, društvo u sastavu Grupe Emil Frey ujedno je i generalni zastupnik marke Peugeot u Republici Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 05:35