Goran Tomić
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Velika gesta trenera Rijeke nakon poništenog gola za pobjedu: ‘Dragovoljac je zasluženo osvojio bod‘

‘Riječani su nas sustigli, ali mi smo mogli zabiti i treći‘, smatra Davor Mladina.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. rujan 2021. 22:43

U fantastičnoj prvoj utakmici 9. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac i Rijeka igrali su u Kranjčevićevoj ulici 2:2 (2:0). Bila je to utakmica koja je ponudila sve. Iznenađujuće vodstvo domaćina nakon ogromne dominacije Rijeke koja se borila za prvo mjesto. Potom eurogol za smanjenje vodstva, izjednačenje i na kraju poništen gol Rijeke za pobjedu u 93. minuti nakon intervencije VAR-a.

Domaći su poveli golovima Vinka Petkovića u 29. minuti i Valentina Majstorovića iz jedanaesterca u 36., a u nastavku su gosti poravnali preko Princea Ampema (57) i Domagoja Pavičića (60).

Trener Hrvatskog dragovoljca Davor Mladina već treću utakmicu od dolaska ne zna za poraz, izborio je još jedan remi.

"Zadovoljan sam s bodom, mi smo neočekivano osvojili taj bod. Vodili smo s dva pogotka razlike, Riječani su nas sustigli, ali mi smo mogli zabiti i treći. No ukupno, nakon svega mogu biti zadovoljan igrom i rezultatom".

image
Davor Mladina
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Trener Rijeke Goran Tomić na kraju je pošteno čestitao domaćinima, nakon što je gol za pobjedu Rijeke poništen u samoj sudačkoj nadoknadi. U 89. minuti je Vučkić odlično reagirao i petom poslao loptu prema vratima, no ona je na svom putu dodirnula Drmića koji se nalazio u zaleđu, pa je nakon četiri minute provjere VAR procijenio kako pogodak ne vrijedi.

"Utakmica je bila odlična za gledatelje, ali svakako nije bila dobra za trenere. Dobro smo ušli u utakmicu, ali smo onda primili pogodak, pa onda još jedan iz jedanaesterca. Vratili smo se, uspjeli poravnati, a mogli smo postići i treći pogodak, Na kraju, čestitam Hrvatskom dragovoljcu na bodu koji su zasluženo osvojili".

Rijeka je i ovim remijem stigla na vrh ljestvice sa 17 bodova, jednim više od Dinama i Hajduka, ali Dinamo ima jedan susret manje odigran. Hrvatski dragovoljac je ostao posljednji s pet bodova, koliko ima i deveti Slaven Belupo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 10:46