Screenshot
VRHUNSKO MAJSTORSTVO

VIDEO: AUTOR NAJLJEPŠEG POTEZA CIJELE HNL SEZONE STIŽE NA POLJUD Da je ovakav gol postigao u Ligama petice, o njemu bi se pričalo danima i mjesecima

Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 22. rujan 2019. 11:06

Hajduk danas protiv Intera traži petu prvenstvenu pobjedu ove sezone na Poljudu, a susret s gostima iz Zaprešića prvi je od pet lakših dvoboja koji su pred Bijelima s ciljem ostanka na prvom mjestu na tablici. Barem na papiru...

Gosti iz Zaprešića su, nakon sedam sušnih kola, napokon dočekali i osjetili slast pobjede i tako prekinuli niz (Slaven Belupo). Da podsjetimo, do pobjede su domaćini u prošlom kolu stigli s dva pogotka u samoj završnici, a do naslovnih uloga tri strijelca, ruski napadač Serder Serderov nakon ozljede oporavio se i na najbolji mogući način pokazao koliko je vrijedan za zaprešićki sastav, veznjak Frano Mlinar postigao je ključni pogodak na dvoboju, koji je prelomio utakmicu na stranu Intera, a što tek reći za spektakularan potez i pogodak najboljeg napadača zaprešićkog sastava u ovom trenutku Ivana Mamuta.

Mamut je sjajnu formu u posljednje vrijeme začinio pogotkom koji bi mogao već sada komotno konkurirati za jedan od najljepših pogodaka cijele sezone.

Sjajan udarac s gotovo 30 metara završio je u samim rašljama gola Belupa. Lopta nagradi onoga koji je uporan i ima kvalitetu, pa je tako ovoga puta potpuno zaslužena prava nagrada stigla i do Mamuta. Kvaliteta ovog visokog napadača nikada nije bila sporna, a pogoci koje Mamut postiže u posljednje vrijeme, samo su šlag na tortu njegovih blistavih izdanja koje pruža u žutom dresu u posljednje vrijeme.

Da je Mamut ovakav pogodak postigao u jednoj od ligi Petice, i na prepunom stadionu, o njemu bi se pričalo danima i mjesecima. No, i ovako, sigurno će na Mamutov račun stići sasvim zasluženo pregršt pohvala, kakav jedan vrhunski pogodak svakako zaslužuje.

Div iz predgrađa upisao je šest uzastopnih poraza na Poljudu, no pamti se i svibanj 2016. kada je Inter na Poljudu slavio s 2:0 uz dva pogotka Ilije Nestorovskog.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 23:12