PROMO

Božić dolazi: što je to novo normalno u uređenju doma

Božić je konačno pred vratima. Uskoro ćemo, ma kako god čudno bilo, uživati u blagdanima i njihovoj čaroliji, a ono što većinu posebno razveseli jest ukrašavanje doma blistavim blagdanskim dekoracijama.

Ove godine smo doma proveli vjerojatno više vremena nego ikad, pa je većina krenula s blagdanskim ukrašavanjem ranije. S veseljem izvlačimo kutije i vrećice u kojima se nalaze božićni ukrasi i svake godine im se divimo kao da ih vidimo prvi puta. S obzirom na to da je dom mjesto u kojem najviše boravimo, više pažnje posvećujemo detaljima kako bi nam bilo što udobnije. Osim što smo ranije krenuli s ukrašavanjem, češće i čistimo i uređujemo prostorije u kojima živimo.

image
Philips SpeedPro Max
FOTOGRAFIJE: PHILLIPS

Uz poslovne obveze i predblagdansku užurbanost, veoma je bitno da vrijeme koje odvajamo za čišćenje bude čim kraće s dobrim rezultatima kako bismo slobodne trenutke proveli kako želimo. A upravo u ovo blagdansko vrijeme dnevni boravak, hodnik, a nekima i cijeli dom ispunjeni su šarenim ukrasima, papirnatim pahuljicama, šljokicama i ukrašenim božićnim drvcem.

image
Philips SpeedPro Max
FOTOGRAFIJE: PHILLIPS

Sve izgleda divno, pogotovo navečer kad ugasimo svjetla i upalimo lampice. Ipak, svi ti ukrasi sa sobom donose i šareni nered. Iglice od božićnog drvca odjednom se nalaze posvuda, šarene šljokice su po kauču i tepihu, komadići tkanine ukrasa nalaze se po svuda. Kako ne bismo proveli puno vremena pokušavajući održavati dom urednim Philips ima odličan uređaj uz koji će čišćenje biti usputna aktivnost kako bi sva vaša pažnja bila usmjerena na blagdanske radosti.

image
Philips SpeedPro Max
FOTOGRAFIJE: PHILLIPS

Philips SpeedPro Max bežični usisavač omogućava istovremeno usisavanje tepiha i mokro brisanje podova i na teško dostupnim mjestima. Uz pomoć LED sustava osvjetljenja poda lako možete primijetiti svaku mrvicu i prljavštinu i počistiti ih u jednom potezu. Kad primijetite nakupljenu prašinu ispod stolića u dnevnom boravku odmah možete uzeti SpeedPro Max usisavač i riješiti problem jer ovaj usisavač nije potrebno sastavljati, sklapati niti rasklapati što znači da mrvice od božićnih keksića i prosute šljokice možete počistiti u trenu. Usisavač kupi mrvice, a sustav mokrog čišćenja briše pod. Odvojivi ručni usisavač omogućit će lako čišćenje stolova i drugog namještaja. Philips SpeedPro Max usisavač ima i antialergijski filter koji štiti od peludi i zagađivača, alergena i bakterija što pridonosi borbi protiv prašine.

Blagdansko vrijeme neka vam bude prožeto trenucima mira, opuštanja i sreće uz jedan uređaj za sve izazove.

Za više informacija posjetite Philips.hr

Linker
19. travanj 2024 18:00