StoryEditor
Grezda i Čolak
 SCREENSHOT
NEMILE SCENE

Video: Procurila snimka napada na Rujevici! Ovo je trenutak kada je Grezda udario Čolaka

‘Poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka‘
Autor: Mateo SučićObjavljeno: 01. lipanj 2020. 16:23

Rijeka je velikim preokretom (3:2) stigla do finala Kupa, a utakmicu su osim ružnih i tvrdih starteva na terenu obilježio i nemili događaj nakon same utakmice u kojem je nogometaš gostiju Eros Grezda šakom udario Mirka Čolaka.

- Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja - stajalo je u službenom zapisniku delegata utakmice Ivana Smokrovića.

Dan kasnije pojavila se i snimka koju je snimila nadzorna kamera na stadionu koja jasno prikazuje što se točno dogodilo i kako je izgledao napad.

- Žao mi je što došlo do spomenutog incidenta jer s Gredzom i igračima Osijeka, na terenu i izvan njega, nisam imao nikakvih problema. Na terenu vladaju emocije, a van terena pružimo si ruke i svi smo sportski prijatelji. Kada sam pomislio da je fizički napad najgore šta se dogodilo pročitao sam laži izrečene danas u priopćenju objavljenoj na službenoj stranici NK Osijek u kojoj me se proziva za vrijeđanje na nacionalnoj osnovi koje se nije dogodilo i nema veze s istinom. Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode. Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način - rekao je Čolak.

Linker
17. lipanj 2020 00:18