Zdravi ‘griz‘

Upoznajte B!TE ME, sirove energetske pločice koje će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše

Energetske pločice B!TE ME idealan su međuobrok za sve koji žele živjeti i hraniti se zdravo, a pogodni su i za one koji se pridržavaju veganske i bezglutenske prehrane.

"B!TE ME se na tržištu pojavio upravo ove godine dok je cijeli svijet zastao i(li) počeo uzmicati pred izazovima pandemije Covid-19. Ali ovi entuzijasti, vođeni upravo i nazivom brenda, odlučili su zagristi do kraja i svim poslovnim izazovima pokazati zube. Poslovni uspjeh tako nije mogao izostati iako ističu da prostora još ima i trude se svakim danom biti sve bolji. Prodajna mreža se širi baš kao i broj kupaca, a tako se i za vrijeme samog online eventa moglo iščitati poruke zadovoljnih konzumenata BITE ME sirovih pločica", govore domaćeg glasnogovornici brenda koji je pobudio zanimanje javnosti.

image
BITE ME pločice
MISLAV ZABAROVIC

Radionica i druženje uz blogera Hrvoja Vukova

U ponedjeljak, 7.12. B!TE ME NUTRITION održao je online event putem IGTV platforme. Iz STAN KONCEPT-a u centru Zagreba, suosnivači hrvatskog brenda sirovih pločica uz moderiranje blogera Hrvoja Vukova kao domaćina prostora, predstavili su javnosti sve ono što upravo B!TE ME sirove energetske pločice čini posebnima na tržištu...

image
BITE ME tim s domaćinom STNA KONCEPTA Hrvojem Vukovom
MISLAV ZABAROVIC

Kroz više od pola sata virtualnog druženja članovi B!TE ME tima predstavili su proizvode prirodne prehrane za sportaše i rekreativce koja se u mnogočemu izdvaja na tržištu. Tako su Edo Mujkić, Luka Mujkić, Martin Kandus, Petra Mihalić i Sandra Bortek pričali o sastavu, tijeku razvoja, održali i kratku radionicu izrade sirove pločice pod nazivom Mediterraneo, osvrnuli se na cjelokupnu situaciju 2020. te najavili planove daljnjeg razvoja u 2021.

image
BITE ME radionica
MISLAV ZABAROVIC

Zamjena za uobičajene proizvode sportske prehrane

Kako i sami iz tima ističu, B!TE ME je odgovor na zahtjeve sportaša i rekreativaca koji uobičajene proizvode sportske prehrane žele zamijeniti 100% prirodnim proizvodima. Inspiraciju za razvojem proizvoda pronašli su u povijesnom naslijeđu Mediterana i lokalnim sastojcima, gdje su karakteristične okuse spojili u osvježavajuće energetske sirove biopločice.

image
U BITE ME pločicama nalaze se samo zdravi sastojci
MISLAV ZABAROVIC

Orašasti plodovi korišteni u B!TE ME pločicama značajan su izvor nezasićenih masti i sporo oslobađajuće energije. Prirodno prisutni šećeri u voću, fruktoza i glukoza, tvore savršeni mix koji se pojavljuje u dovoljnim količinama (od 25% - 31%) za podizanje razine energije. Zahvaljujući većem udjelu orašastih plodova B!TE ME pločice u prosjeku sadrže manje šećera u usporedbi sa sličnim proizvodima.

Odobrili vegani

B!TE ME organske pločice svojim sastavom prikladne su kako sportašima i rekreativcima tako i svim pojedincima koji su u potrazi za kvalitetnim međuobrokom. Pa se tako bez problema kao smart food mogu ponuditi i djeci. Zahvaljujući svom sastavu zadovoljavaju i potrebe veganske i bezglutenske prehrane.

image
BITE ME pločice
MISLAV ZABAROVIC
Linker
20. travanj 2024 11:50