NAJSLAĐI DOM

Ovog Božića sami složite najčarobniji dom i namještaj iz bajke uz malu Ikeinu pomoć

 IKEA
Pronašli smo najbolju zabavu za ove blagdane; sastavite svoju fotelju, a ako ne budete zadovoljni slobodno ju pojedite

Kažu da tradicija pravljenja "gingerbread" kućica potječe još iz 1800. godine, a izrazito je postala popularna nakon objave bajke o Ivici i Marici. Braća Grimm u svom tekst opisuju da je kuća zle vještice bila napravljena od medenjaka, kolača i šećernih prozora, nakon čega su njemački pekari krenuli u izradu takvih kućica radi velike čitanosti bajke. Nakon toga populanost izrade kućica od medenjaka proširila se cijelim svijetom.

image
IKEA

Ikea, svima poznati brend kućanskog namještaja, odlučila se pridružiti ovom trendu na svoj uvijek orginalan i kreativan način tako da su izradili upute kako napraviti svoju medenu Ikea kućicu s njihovim namještajem. Naime, Ikea je na svojim stranicama objavila Gingerbread Höme kit koji je jedankog dizajna kao i sva njihova upustva, ali u ovom slučaju slažete namještaj s tijestom.

image
IKEA
image
IKEA
image
IKEA

Prikladno tome su u ponudi i kalupi pomoću koijh možete oblikovati medenjake. Upustva su dostupna za neke od njihovih najpoznatijih proizvoda kao što je Billy stalak za knjige, Strandmor fotelja ili Lack stol za blagovanje.

image
IKEA

Sva upustva moguće je jednostavno skinuti s Ikeine stranice i spremni ste za slaganje najslađeg namještaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 19:03