Slobodna Dalmacija
NAKON NOVOG KIKSA

KAD SE OVO DOGODI, NEŠTO SE SPREMA U HAJDUKU! NAVIJAČI NA POLJUDU OSTAVILI DVA TRANSPARENTA Pogledajte što su poručili predsjedniku Brbiću i ekipi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2019. 15:50

Hajduk je u subotu proživio još jedno mučno gostovanje. Nakon debakla protiv Rijeke usred Poljuda u prethodnom 17. kolu, Bijeli su jučer izvukli tek bod u Zaprešiću protiv Intera, a igra je ponovno bila ispod očekivanja navijača.

Susret je nesretnim autogolom otvorio Stefan Simić, dojam je malo popravio Eduok prekrasnim pogotkom za izjednačenje, ali deprimirajuće za navijače djeluje podatak da Hajduk od te 42. minute do kraja utakmice nije uspio zabiti u utakmici koju je morao dobiti.

Nekoliko nezadovoljnika verbalno je napalo predsjednika Marina Brbića na odlasku s utakmice, urlajući na predsjednika 'Nemoj ga minjat, nemoj ga minjat! Debelo si zakasnija!'. Brbić je u tim trenucima odlazio sa stadiona i nije reagirao, ali jasno je da se poruka odnosila na trenera Burića.

Dan poslije na Poljudu su uoči utakmice Hajduka B osvanula dvije nove poruke. Nekoliko minuta prije početka derbija 2. HNL ovog kola između Hajduka II i Šibenika nekolicina navijača je na ogradi istočne tribine izvjesila je dva transparenta znakovitih poruka.

Na prvoj piše "Brbiću, paše li sastav?", a na drugoj "NO = nojevski očaj".

Linker
19. travanj 2024 03:53