ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
LOKOMOTIVA U FINALU

Kako je nacrtan prolaz u završnicu Kupa i fantastični preokret? ‘Pa to smo pripremali...‘

Za trenera Lokomotive Gorana Tomića slijedi finale na njegovom terenu u Šibeniku.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. svibanj 2020. 23:46

Zadovoljni su bili, a kako i ne bi. Lokomotiva je u finalu Hrvatskog nogometnog kupa, a nakon prve utakmice u post-korona dobu izjave su za kameru HNTV-a dali trener Goran Tomić i igrač Marko Tolić. Prvi je drugog uveo s klupe u nastavku, a to se uz uvođenje Sammira pokazalo ključnim potezom utakmice.

Za trenera Tomića bit će to finale na domaćem terenu, rođeni Šibenčanin izvest će svoju momčad na Šubićevcu protiv pobjednika drugog polufinala između Rijeke i Osijeka.

- Utakmica je bila jako izazovna. Spremali smo je na jedan način, u prvom dijelu smo se nastojali oduprijeti visokom presingu Slavena. U nastavku smo tako uveli igrače koji rade razliku, a to su bili i Sammir i Tolić i Jakić te smo zasluženo otišli u finale - rekao je Tomić iza kojeg se čulo slavlje njegovih igrača.

- Mogu reći da nismo dobro ušli u utakmicu, ali smo je preokrenuli s tri prekrasna gola. Svaki je bilo ljepši od prethodnog. Mislim da još ni sami nismo svjesni toga što smo napravili. Ovo je fenomenalan uspjeh za klub, oduševljeni smo - kazao je Tolič.

Linker
20. travanj 2024 13:11