Karius
 screenshot Twitter
IZ SVLAČIONICE

KLOPP NEUTJEŠAN NAKON PORAZA, A JAVIO SE I APSOLUTNI TRAGIČAR 'Ne znam što se dogodilo! Užasno se osjećam i žao mi je, ispričavam se suigračima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2018. 02:23

I dok su Madriđani slavili, Liverpoolu se srušio svijet. Uzalud je Lorisu Kariusu bio aplauz ohrabrenja navijača Redsa kojima se u suzama ispričavao. Jurgen Klopp definitivno je sjajan trener čije momčadi igraju odličan nogomet, ali da bi bio u redu najvećih definitivno sa sebe mora skinuti etiketu - gubitnika!

- Ne znam što se dogodilo! Užasno se sada osjećam i žao mi je mojih suigrača što su izgubili finale. Pokušali su me ohrabriti u svlačionici, ali jako mi je teško. Ispričavam se svima - kazao je Karius nakon susreta.

Sinoć to nije uspio već je izgubio svoj šesti trenerski finale. Dva puta je poražen u finalu Njemačkog kupa, dva puta u Ligi prvaka, te po jednom u Liga kupu i Europskoj ligi. Doduše, u Njemačkoj je osvojio jedan kup i dva superkupa, ali slaba je to utjeha za dva poraza u finalima Lige prvaka (protiv Bayerna i Reala) koji su ga do sada koštali mjesta na trenerskom Olimpu.

- Finala se igraju da bi pobijedio, a kada ne pobijediš onda se osjećaš ovako kako se mi osjećamo. Situacija s Ramosom i Salahom je šokirala momčad, Real je to iskoristio, mi smo se previše povukli, Modrić je diktirao ritam igre... A o golovima što da kažem, mi smo postigli jedan, oni su postigli tri. Karius? Drugi je posljedica prvog, u ovakvoj utakmici se teško oporaviti od takvog kiksa. Dečki su napravili sve što su mogli, ali scenarij nije bio idealan za nas – rekao je Klopp i istaknuo da je Salah upitan za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Linker
19. travanj 2024 13:28