PHIL NOBLE
PROFESORSKI ODGOVOR

Klopp očitao bukvicu velikoj legendi engleskog nogometa nakon brutalnih uvreda: ‘Mlad je on, naučit će!‘

‘Ma odj..i! Odj...i, jesi me čuo?! Osvojili ste jednu titulu i odmah nešto glumite? Odj...te svi!‘.
Piše: Kazimir Guberina/Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2020. 18:53

Dodjelu pehara namijenjenog najboljoj momčadi Premier Lige Liverpool je proslavio onako kako i dolikuje prvaku.
Redsi su na Anfield Roadu podarili petardu Chelseaju u pobjedi 5:3, a proslave pogodaka domaćina nisu se svidjele menadžeru gostiju Franku Lampardu, koji je sugerirao pobjednicima da trebaju pokazati više poštovanja prema suparniku, na što je upozorio i menadžera Liverpoola Jürgena Kloopa.


"Ma odj..i! Odj...i, jesi me čuo?! Osvojili ste jednu titulu i odmah nešto glumite? Odj...te, svi zajedno odj...te", ludovao je Lampard i sipao uvrede prema Kloppu i njegovoj klupi, a epilog cijeloj priči dao je sam Klopp - profesorskom lekcijom bivšem igraču i legendi Chelseaja.

image
PHIL NOBLE


"Mi nismo arogantni. Moglo bi se reći baš suprotno. Ne možeš tako nešto vikati našoj klupi. Razumijem da je Frank bio u jednom posebnom natjecateljskom raspoloženju, i poštujem to. Međutim, za mene, kad utakmica završi, sve je to prošlost. On, pak, treba naučiti neke stvari. Te stvari trebaju prestati nakon zadnjeg sučevog zvižduka. To što je govorio nakon utakmice nije u redu. Mlad je trener, naučit će to s vremenom", poručio je Klopp mlađem kolegi koji se s kritikama nije zaustavio ni nakon utakmice.


Lampard je zapravo zadnji koji ima bilo kome šta prigovarati. Zaboravio je menadžer Chelseaja kako je on slavio pobjede protiv gradskih suparnika Arsenala i Tottenhama, te kako se prošle sezone naslađivao novom premierligašu Leeds Unitedu nakon pobjede kada je Lampard vodio Derby u Championshipu.


Stoga uopće ne treba čuditi da su u Leedsu s posebnim zadovoljstvom nedavno upravo pobijedili Derby County, a sportski direktor kluba s Elland Roada Victor Orta slavio je s dalekozorom u rukama aludirajući na aferu u kojoj je posebno Frank Lampard bio glasan kada je Leeds kažnjen sa 200 tisuća funti nakon što je jedan od pomoćnika menadžera Marcela Bielse “špijunirao” trening Derbyja.

Linker
19. travanj 2024 16:31