BEZ KRAME PROTIV SLOVAKA

KRAMARIĆ NITI NA KLUPI ZBOG KOLJENA, A NJEGOV HOFFENHEIM PROBIO SE DO DRUGOG MJESTA Njemački mediji: 'Andrej sigurno neće igrati za Hrvatsku'

Nogometaši Hoffenheima slavili su na gostovanju u Koelnu sa 2-1 (0-1) u prvoj utakmici 11. kola njemačkog prvenstva i privremeno se probili do drugog mjesta na ljestvici
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2019. 00:09

A u tome im nije pomogao hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji nije bio ni na klupi za pričuve.

Koeln je poveo pogotkom Cordobe u 34. minuti. Preokret u nastavku donio je Adamyan koji je je ušao u igru na početku drugog poluvremena. Prvo je postigao pogodak za 1-1 u 48. minuti, a u sučevom dodatku je na njemu napravljen prekršaj za kazneni udarac iz kojeg je Locadia donio pobjedu gostima.

Šestom pobjedom u sezoni Hoffenheim je došao do 20 bodova i drugog mjesta, dva manje od vodeće Borussije Moenchengladbach. Koeln je sa sedam bodova ostao na 17. mjestu u zoni ispadanja.

SINSHEIM, GERMANY - MARCH 29: Ishak Belfodil of Hoffenheim celebrates his team's first goal with team mate Andrej Kramaric during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Bayer 04 Leverkusen at PreZero-Arena on March 29, 2019 in Sinsheim, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

"Kramarić sigurno neće biti na raspolaganju hrvatskom izborniku ovoga mjeseca", piše Kicker.

Nogometaši Real Sociedada propustili su pobijediti posljednjeplasirani Leganes s kojim su na svom stadionu odigrali 1-1 (0-0) u prvoj utakmici 13. kola španjolske La Lige.

Momčad iz San Sebastiana povela je u 63. minuti pogotkom Merina, a konačnih 1-1 postavio je En Nesyri u 78. minuti.

Real Sociedad je na vrhu ljestvice sa 23 boda, ispred Barcelone i Real Madrida koji imaju po 22 boda, ali i dvije utakmice manje. Leganes je na začelju sa šest bodova, dva manje od Espanyola koji je na 19. mjestu i tri manje od Celte Vigo koja je na 18. poziciji.

Nogometaši Sassuola svladali su pred svojim navijačima Bolognu sa 3-1 (1-0) u prvoj utakmici 12. kola talijanske Serie A.

Dvostruki strijelac za domaću momčad bio je Caputo (34, 75), a jednom je precizan bio Boga (69), dok je jedini strijelac za Bolognu bio Orsolini (71).

Sassuolo je sa 13 bodova na 11. mjestu, dok je Bologna s bodom manje 14. na ljestvici. Vodeći Juventus ima 29 bodova, jedan više od Intera i sedam više od Rome.

Linker
17. travanj 2024 17:02