ICON SPORT/DDP USA/PROFIMEDIA
PANIKA UOČI UTAKMICE SEZONE

Drama u Parizu: L‘Equipe otkrio zabrinjavajuće vijesti o Mbappeu, hoće li PSG doživjeti ogroman udarac?

‘Jako me boli‘, požalio se sjajni napadač medicinskom osoblju francuskoga kluba
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. veljača 2023. 06:37

Zabrinjavajuće vijesti stižu iz Francuske za navijače PSG-a. Sjajni napadač i najveća zvijezda PSG-a Kylian Mbappé ozlijedio se u utakmici 21. kola prvenstva Francuske protiv Montpelliera (3:1). Prema L‘Equipeu, ozlijedio je koljeno i realno će propustiti barem prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, a možda i obje.

S druge strane trener Galtier tvrdi da ozljeda ne bi trebala biti tako ozbiljna.

- Što se tiče Kyliana, primio je udarac u koljeno, a onda i u mišić. Je li to samo modrica, ili hematom? Još ne znamo. Međutim, jasno je on ne može riskirati jer imamo vrlo gust raspored i važne su utakmice pred nama - rekao je Galtier.

image
SYLVAIN THOMAS Afp

Sam Mbappé nije se dobro osjećao nakon utakmice.

- Jako me boli - rekao je medicinskom osoblju PSG-a.

Također se u utakmici protiv Montpelliera ozlijedio se branič Sergio Ramos, još jedan važan igrač Parižana Španjolac ima problema s aduktorom.

- Sergio je izašao otišao i nije riskirao zbog nelagode koju je osjećao u aduktoru - rekao je Galtier.

Utakmica između PSG-a i Bayerna odigrat će se 14. veljače. PSG ima daleko najskuplju momčad na svijetu i ona je okupljena da bi osvojila Ligu prvaka.

Bez Mbappéa akcije Parižana dramatično padaju, jer svaka čast Messiju i Neymaru, ali Mbappé je jedini igrač koji brzinom i moći može unerediti obranu Bavaraca. Bez njega Messijeve fenomenalne lopte u mnogome gube na značaju.

image
SYLVAIN THOMAS Afp

Linker
18. travanj 2024 07:51