TOP SHOP

Blagdanski šoping ove godine obavi na Crni petak

Gužve u dućanima, redove na blagajnama i zatvorene prostore ove godine pametnije je izbjeći.

Iskoristite odlične popuste za Crni petak i ove godine poklone za Božić naručite na vrijeme, u svega par klikova, bez stresa i žurbe!

Sebe i svoje najmilije razveselite poklonima koje će moći koristiti tijekom cijele godine, u toplini svoga doma. Uz popuste do -70% sada je idealno vrijeme da uložite u proizvode s kojima će život biti kvalitetniji, a svakodnevne navike i obaveze lakše. Čist dom, ugodan san, njega lica i tijela te brža priprema obroka na dohvat su ruke po nikad boljim cijenama!

Set za pečenje Bake‘n‘Share ili pekač kruha Delimano odličan su izbor za sve koji uživaju pripremati domaće kolače ili kruh. Ima li ljepšeg mirisa od svježe pečenih kolačića i pravog domaćeg kruha? U Delimano setu nalaze se pekači i kalupi raznih dimenzija, kist, modlice, valjak i kutija za kolače, a dostupan je uz popust od -50%, po cijeni od 299,95 kn. Pekač kruha sada možete naručiti po cijeni od 699,90 kn i uživati u najlakše pečenom kruhu ikad.

Higijena i čistoća doma nikad nije bila važnija, a uz pomoć parnog čistača za podove Nano lako dezinficirajte i očistite površine vašeg doma. Inovativna tehnologija čišćenja osigurava maksimalnu učinkovitost pri uklanjanju mrlja, prašine i ostalih nečistoća. Parni čistač je prikladan za upotrebu na svim vrstama površina, a uklanja do 99,9% virusa i bakterija. Snižen je za -25% i dostupan po cijeni od 449,90 kn.

Za najčarobnije zagrljaje, iznenadite vaše najmilije popularnim Warm Hug setom već od 199,95 kn. Umotajte se u najtopliji Dormeo zagrljaj i uživajte u mekoći jedinstvenog seta jastučića i dekice u zlatnoj i/ili petrolej plavoj boji. Svi oni koji žele kvalitetniji san, u njemu mogu uživati na hipoalergenom nadmadracu Aloe Vera Orthocell uz odličnih -50% popusta. Osigurajte članovima svoje obitelji slatke snove već od 427,45 kn.

Za njegu svog tijela ne morate napuštati dom. Provjerite odlične proizvode za njegu lica i tijela Wellneo, poput usisne rašpice za stopala s kojom će vaša koža stopala biti savršeno glatka u nekoliko poteza. Snažan usisni sistem rašpice osigurava vam praktičnu upotrebu, bez nereda, sada uz čak -60% popusta, po cijeni od 119,95 kn.

Ako ne znate što pokloniti nekome kome je tjelesna aktivnost prioritet tijekom cijele godine, pronađite idealan par obuće i razveselite sve one koji rado provode vrijeme u dugim šetnjama. Naručite sada poklon za sebe ili svoje najdraže uz popuste do -70% na odabrane Walkmaxx modele. Udobnost zaobljenog potplata osvojit će vas na prvo nošenje.

Ali to nije sve… Svi kupci sada mogu iskoristiti i dodatnih -5% popusta za cjelokupni iznos on-line kupovine. Ogrebite se za najbolje ponude na crnipetak.hr iz udobnosti vlastitog doma samo do 30.11.2020.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:07