Kylian Mbappe
 FRANCK FIFE/AFP
Loša i dobra vijest

Gotovo je iščekivanje: Evo koliko će Kylian Mbappe izbivati zbog ozljede i što to znači za PSG

Iz PSG-a su danas objavili koliko bi dugo njihov slavni napadač trebao izbivati zbog ozljede
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2020. 18:01

Nogometaši PSG-a bit će lišeni usluga ponajboljeg igrača Kyliana Mbappea u utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Atalante.

PSG-ov napadač ozlijedio je gležanj u prvom dijelu finalne utakmice Francuskog kupa protiv St. Etiennea i travnjak je napustio u suzama. Kasnije se vratio na proslavu naslova na štakama, a iz PSG-a su u prvi mah objavili da je rijeć o istegnuću desnog gležnja sa značajnom kontuzijom vanjskog bočnog odjeljka.

U prvi se mah nije točno znalo koliko će Mbappe izbivati, ali danas su iz PSG-a objavili da mu predstoji trotjedna pauza.

"Nakon danas obavljenih detaljnih pretraga možemo potvrditi istegnuće vanjskih ligamenata gležnja, a procijenjeni period oporavka iznosi oko tri tjedna", poručili su iz PSG-a.

Kako je utakmica protiv Atalante na rasporedu 12. kolovoza, Mbappe za nju neće biti spreman.

Dobra vijest za navijače PSG-a je da bi mogao biti spreman za polufinale i finale natjecanja u Lisabonu, dakako, pod uvjetom da PSG prođe Atalantu.

Mbappe je ove sezone za PSG upisao 30 golova i 18 asistencija u 34 nastupa, to uključuje 5 golova i 5 asistencija u sedam nastupa u Ligi prvaka.

Linker
24. travanj 2024 22:28