FRANCK FIFE Afp
BIT ĆE KAKO MAMA KAŽE?

Majka Kyliana Mbappea sve iznenadila i razriješila najveću nogometnu sagu današnjice!

Majka francuskog nogometaša je iznenadila i zbunila sve izjavom o budućnosti njenog sina
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2021. 19:09

Kylian Mbappe je sve bliže Real Madridu. Nije tajna da ga "kraljevski klub" želi još od kada je iz Monaca prije nekoliko godina odlazio u PSG, a nije tajna ni na on želi u Real, no putevi im se još nisu spojili.

Mbappe je nedavno rekao kako neće ostati u PSG-u jer želi nove izazove što znači da u Parizu ostaje samo do ljeta, a onda mijenja sredinu. Sami igrač je priznao da mu je želja otići u Real i da je to htio još ovog ljeta, ali PSG ga nije pustio.

Da bi Mbappe mogao otići u Madrid na idućem roku dao je naslutiti i Florentino Perez koji je nedavno izjavio da Francuz sigurno dolazi na zimu, a nakon toga sve demantirao što je dodatno iznerviralo PSG iz kojeg je stigla oštra reakcija.

image
Kylian Mbappe
LOIC VENANCE Afp

"Završimo s time. Iz Reala jasno pokazuju manjak poštovanja preman nama, ali i prema Kylianu. Nećemo to više tolerirati. On je naš igrač i to će trajati još jako dugo", rekao je sportski direktor PSG-a Leonardo.

Da bi moglo doći do velikog preokreta ili barem poskupljenja cijelog posla za Real, dala je naslutiti i Mbappeova mama Fayza Lamari koja je iznenadlia svojom izjavom da pregovaraju s PSG-om i da sve ide jako dobro.

"Pregovaramo s PSG-om o novom ugovoru i stvari idu dosta dobro. Vidjela sam se s Leonardom u ponedjeljak. Naći ćemo rješenje, ali jedna stvar je sigurna, a to je da će Kylian napraviti sve da s PSG-om osvoji Ligu prvaka", poručila je igračeva majka za Le Parisien pa dodala:

"Kylian mora biti sretan, ali s njim se sve može promijeniti preko noći."

Mbappe, kojem ugovor vrijedi do idućeg ljeta, je u PSG stigao u ljeto 2018. godine i od onda je u 182 utakmice zabio 136 golova i upisao 66 asistencija.

Linker
19. travanj 2024 21:58