Niko Kovač i Kylian Mbappe

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
ZANIMLJIV NASTUP

‘Ne mogu razumjeti te kritike!‘ Kovač stao u obranu PSG-a, pa se dotaknuo Messija i Mbappea

Niko je bio pun hvale za pariški napad, a posebno je istaknuo dvije velike zvijezde
Piše: Dean BauerObjavljeno: 12. prosinac 2021. 17:54

Večerašnji suparnik PSG u francuskom nogometnnom prvenstvu je Monaco našeg trenera Nike Kovača. Bivši hrvatski izbornik se na konferenciji za novinare dan uoči gostovanja u Parizu prometnuo gotovo pa u odvjetnika pariškog kluba, kojeg tamošnji mediji solidno kritiziraju.

- Ne mogu razumjeti kritike PSG-a, koji je vodeći u Ligue 1 s 11 bodova prednosti ispred drugog. To je sjajna momčad, a protiv ovakve formacije morate igrati na najboljoj razini 90 minuta ako želite postići rezultat. To je ono što smo uspjeli napraviti prošle sezone".

Podsjetimo, prošle je sezone Monaco dobio oba dvoboja s PSG-om (3:2 i 2:0). Niko Kovač također je bio pun hvale za pariški napad, uključujući Lionela Messija i Kyliana Mbappéa.

- Obojica su igrači svjetske klase, s vrlo različitim stilovima. Messi radi nevjerojatne stvari s loptom. Mbappé je napadač koji svojom dubinom napada čini da njegova brzina i moć govore više. Morate pronaći pravu ravnotežu braniti se od njega. Ono što je sigurno jest ako se želimo dobro braniti od njih, moramo to učiniti kao momčd - upozorio je.

Upitan i o kritikama prema PSG-u, francuski reprezentativac Aurélien Tchouaméni također je priskočio u pomoć PSG-u.

- Mislim da je njihov početak sezone dobar. Od trenutka kada ste prvi u prvenstvu s puno prednosti u odnosu na drugog i kad ste se kvalificirali u nokaut fazu Lige prvaka, obavili ste posao.

Linker
20. travanj 2024 04:54