Uklanja sve tragove

Očistite svoje antilop cipele ovim proizvodom. Stoji u vam u kupaonici i zaista radi

 Doll & Dye
Zasigurno imate barem jedne antilop cipela koje biste rado nosili, ali imaju mrlje koje vam smetaju, a vi ne znate kako ih ukloniti

Antilop zbog svojih visokih performansi i atraktivnog izgleda jedan je od popularnijih materijala koji ne gubi na svojoj popularnosti. Dapače, naširoko se koristi u modnoj industriji i industriji namještaja, ali traži veliku pažnju. Osjetljiv je na sve i gotovo ga je nemoguće očistiti. Zasigurno imate barem jedne antilop cipela koje biste rado nosili, ali imaju mrlje koje vam smetaju, a vi ne znate kako ih ukloniti? Na sreću mnogih, postoji rješenje. Autorica bloga DOLL & DYE, pokazuje kako ukloniti bijele tragove soli nastale prošle zime sa svojih antilop čizmama.

image
Doll & Dye

Za čišćenje je koristila: blazinice i micelarnu vodu.

image
Doll & Dye

POSTUPAK:

Blazinicu je natopila micelarnom vodom i nježno obrisala čizme kako bi uklonila mrlje od soli. Više zahvaćena mjesta je tretirala par sekundi duže da antilop dobro upije micelarnu vodicu.

image
Doll & Dye

Iako se zabrinula, jer je koristila puno micelarne vode. Kad su se u potpunosti osušile, čizmice su izgledale kao nove!

Za razliku od kožnih cipela, koje se lako čiste, antilop cipele vrlo su osjetljive i potrebno ih je odmah zaštiti sredstvom za antilop kako bi se kasnije lakše održavale.

Sljedeći put kada poželite obući svoje antilop cipele s tragovima izlaska, posegnite za micelarnom vodicom u kupaonici i bit ćete zapanjeni rezultatom.

"‘You can do anything, but stay off of my blue suede shoes".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2024 17:18