JOE KLAMAR Afp
KRAJ PEHOVIMA

Sjajne vijesti za bivšu zvijezdu Dinama! Vraća se Lovro Majer, evo kako je trener najavio njegov povratak

‘Sigurno je plus imati na raspolaganju tako svestranog igrača‘, rekao je trener Genesio
Piše: Danijel GašpertObjavljeno: 16. listopad 2021. 16:41

Prema riječima Rennesova trenera, Lovro Majer bit će u konkurenciji za današnju prvenstvenu utakmicu protiv Metza. Rennes u nedjelju gostuje kod Metza u sklopu 10. kola francuske lige, a trener Bruno Genesio je izjavio da će za taj susret na raspolaganju biti i Majer. Hrvatski veznjak postao je Rennesov član ovoga ljeta nakon transfera iz Dinama vrijednog oko 12 milijuna eura.

Međutim, već na početku 'mandata' u novom klubu susreo se s problemima, odnosno ozljedom mišića zbog koje je propustio pet Rennesovih prvenstvenih utakmica nakon debija protiv Angersa 28. kolovoza, te još dvije utakmice Europske lige. Također je propustio i reprezentativnu akciju u listopadu, ali trener Genesio ističe da je sada situacija bolja...


- Majer se riješio boli koja ga je mučila posljednjih tjedana. Trenirao je normalno i 100 posto je spreman pridružiti se momčadi. Sigurno je plus imati na raspolaganju tako svestranog igrača - rekao je Genesio, te također i otkrio da se Majer dobro prilagodio na novu sredinu, te da nema problema u komunikaciji:


- Govori engleski, kao i mnogi njegovi suigrači i klupsko osoblje - dodao je Rennesov trener.

Linker
24. travanj 2024 10:44