JONATHAN NACKSTRAND Afp
TRENER DAO ZELENO SVIJETLO

Vatreni oko kojega su se na EURU lomila koplja može odmah otići!? Spominje se ime vrlo uglednog kluba

U srijedu je svjetlo dana ugledala priča da Talijani Ćaletu-Cara prate već dvije godine
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. srpanj 2021. 16:59

Duje Ćaleta-Car završio je odmor i priključio se Marseilleu na pripremama. To je objavio klub s fotografijom hrvatskog reprezentativca s treninga. No, Ćaleta-Car već je duže tema u francuskim medijima s jednim tvrdnjom - Marseille ga želi prodati ovog ljeta.


Trener Olympiquea Argentinac Jorge Sampaoli doveo je trojicu stopera i dao zeleno svjetlo za transfer hrvatskog reprezentativca. No, kako pišu tamošnji mediji, dok je po pitanju dolazaka Marseille napravio odličan posao, s prodajom mu ne ide ni približno tako dobro. Zapelo je oko Ćaleta-Cara jer za njega nema zanimanja kakvo su očekivali, a apetiti su im veliki. Zasad nije stigla nijedna službena ponuda.

image
STUART FRANKLIN Afp


Plan Marseille da proda Ćaleta-Cara motiviran je željom da na njemu zaradi. Riječ je o hrvatskom reprezentativcu koji je bio starter u dvije utakmice na Euru s Engleskom i Španjolskom. Prema medijskom napisima francuski klub drži da bi mogao dobiti 25 do 30 milijuna eura.


Prvo su vijesti govorile kako ga želi engleski Brighton koji je prodao engleskog reprezentativca Bena Whitea u Arsenal za 60 milijuna eura i treba mu novi stoper. No, potom je The Athletic objavio da se Brighton hladi jer iako ima, ne želi platiti koliko traži Marseille. Slično navode i za West Ham.


U srijedu je svjetlo dana ugledala priča da bi Ćaleta-Car mogao u Napoli. Po toj informaciji Talijani ga prate već dvije godine. Kako je puno glasina, a ovog ljeta vrlo malo pravih poslova, pogotovo konkrentih transfera, saga o prodaji Ćaleta-Cara iz Marseillea mogla bi potrajati.

Linker
19. travanj 2024 21:58