Profimedia
TRI VAŽNA BODA

VIDEO: Navijači su Tudora uoči utakmice žestoko izviždali, on im uzvratio s velikom pobjedom!

Pogodak je u 43. minuti postigao Samuel Gigot, što je popratila erupcija veselja na tribinama
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 06. studeni 2022. 22:42

Igor Tudor i njegov Marseille upisali su tri iznimno važna boda u derbiju protiv Lyona (1:0). Za igrače OM-a važna jer su prekinuli "crnu seriju" rezultata, za Tudora jer je uhvatio malo zraka. Da nije pobijedio, ili da je izgubio, veliko je pitanje bi li uopće vodio posljednju utakmicu, koja ga protiv Monaca čeka uoči stanke zbog SP-a u Kataru. Ovako je miran barem do te utakmice u Kneževini.

U prvom poluvremenu Marseille nije blistao, ali je bio bolji od Lyona koji napadački nije postojao. Nije ni OM bio puno napadački aktivniji, ali taman dovoljno da zasluži vodstvo. Pogodak je u 43. minuti postigao Samuel Gigot. Što je popratila erupcija veselja na tribinama. Pokazalo se da je to bio pogodak odluke. Marseille je i u nastavku čvrstom igrom održao minimalnu prednost te osvojio tri velika boda. Matteo Guendouzi imao je u 88. minuti zicer za 2:0, ali taj promašaj ovaj put nije koštao domaće.

>>> Pogodak za pobjedu pogledajte ovdje <<<

image
CHRISTOPHE SIMON Afp

Inače, navijači Marseillea dosta su žestoko izviždali Igora Tudora kad ga je službeni spiker spomenuo u najavi utakmice. Ništa neočekivano, jer hrvatski trener nema u zadnje vrijeme rezultate kakve bi navijači željeli, a oni u Marseilleu su u takvim situacijama nemilosrdni.

Tudor je pak Payeta ponovno ostavio na klupi, a uoči utakmice u eter je jasno poručio:

"To su moji izbori, za to sam plaćen."

Payet je ipak dobio šansu u 84. minuti uz gromoglasno odobravanje tribina.

Linker
23. travanj 2024 16:28