FRANCK FIFE Afp
MBAPPE OTVORIO DUŠU

‘Želio sam u Real, uvrijedio sam Neymara, a dobio sam poruku da je moj ego kriv za ispadanje Francuske‘

Kylian Mbappe otkrio je nove pojedinosti vezane uz svoj neuspio transfer u Real Madrid
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 07:27

Sjajnom francuskom napadaču istječe ugovor s pariškim velikanom sljedeće ljeto, a zasad nije dogovorio produljenje ugovora. Real Madrid ga očajnički želi dovesti i stiga je u prošlom prijelaznom roku dao ponudu od nekih 150 milijuna funti. Ali transfer je odbijen.

"Što bi me moglo natjerati da ostanem u PSG-u? Daleko smo od toga...jer sam želio napustiti Pariz ovog ljeta. Neću biti licemjer, moja ambicija bila je jasna. Vidjet ćemo što će se dogoditi, moja budućnost sada nije prioritet. Vezan sam uz PSG, a da sam otišao na ljeto, bilo biti to isključivo u Real Madrid", rekao je Mbappe.

Upitan je Mbappe i zašto želi otići iz PSG-a?

"Mislio sam da je moja avantura ovdje gotova. Napuštanje PSG-a bio je logičan korak", dodao je.

Priznao je Mbappe i da je svog suigrača Neymara nazvao ' skitnicom', odnosno 'vucibatinom' jer mu ovaj nije želio dodati loptu u jednoj od posljednjih utakmica, a otkrio je i koliko su mu teško pale kritike nakon Europskog prvenstva. Toliko da je čak razmišljao o kratkom odmoru od nacionalne vrste.

"Francuska reprezentacija je najvažnija, a ako bi joj bilo bolje bez mene, onda je tako. Dobio sam poruku da je moj ego krivac jer smo ispali, da sam uzimao previše prostora. Stoga bi možda bez mene pobijedili na turniru", dodao je Mbappe.

Linker
19. travanj 2024 22:58