Tom Dubravec / CROPIX
TALIJANI 'NANJUŠILI' PRILIKU?

LEGENDARNI VIRTUOZ U JEDNOM OD KLJUČNIH DALIĆEVIH IGRAČA VIDI IDEALNO POJAČANJE ZA PROBUĐENOG TALIJANSKOG DIVA 'On bi bio savršena akvizicija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2018. 23:05

Legendarni talijanski virtuoz Andrea Pirlo nakon preokreta Intera protiv Tottenhama u Ligi prvaka izjavio je za Sky Sports kako on vidi budućnost veznog reda Nerazzura. Pritom je nahvalio hrvatskog veznjaka i srebrnog iz Rusije Marcela Brozovića, ali i predložio novo ime koje bi osnažilo vezni red:

"Brozović je igrač koji daje kvalitetu, ali savršena akvizicija bio bi Ivan Rakitić iz Barcelone."

Rakitić je za Barcu vezan ugovorom do 2021., a standardni je član udarne postave još od debija prije četiri godine.

Puno je medijske prašine podigla uprava PSG-a ovoga ljeta kada je vršila pritisak u pregovorima za dovođenje sjajnoga hrvatskog veznjaka kako bi osnažila vezni red. Nakon brojnih pregovora Rakitić je ipak odlučio ostati na Nou Campu, iako mu čelnici Barcelone nisu poboljšali ugovor. Prema pisanju nekih medija, PSG je čak bio spreman ponuditi Rabiota i dati Raketi dvostruku plaću, no hrvatski je igrač i to odbio.

Priliku je u međuvremenu 'nanjušio' i Inter, a dodatnu draž tome potencijalnom transferu nesumnjivo daje i ova izjava proslavljenoga Andree Pirla.

Linker
20. travanj 2024 09:59