Robert Lewandowski

 FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/SHUTTERSTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Foto Olimpik/nurphoto/shuttersto/shutterstock Editorial/profimedia
KULMINACIJA SUKOBA

Raskol u svlačionici protivnika Vatrenih prije početka utakmice, ovo je razlog zašto Lewandowski nije startao?

Kapetan i najbolji strijelac Poljaka Robert Lewandowski nije večeras počeo protiv Hrvatske
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. listopad 2024. 20:57

Službeno, napadač Barcelone Robert Lewandowski nije bio u početnom sastavu zbog lakše ozljede koju je navodno prijavio na dan utakmice, ali mnogi poljski novinari sumnjaju u tu verziju priče. Nije tajna kako su odnosi prve zvijezde i izbornika poljske reprezentacije ozbiljno narušeni.

Štoviše, po mnogima budućnost Michała Probierza na klupi reprezentaciji ovisi upravo o ishodu utakmice protiv Hrvatske. Uoči utakmice, netom prije nego što je objavljena vijest o ozljedi poljski mediji objavili su kako će Lewandowski utakmicu početi s klupe. Kako god, strijelac 84 gola za nacionalnu momčad prijavio ozljedu i nije ga bilo u prvih 11 samo dan nakon što je kritizirao igru reprezentacije.

"Nedostajali su nam ciljevi protiv Portugala, ali i hrabrost. Dobio sam jednu dobru loptu, ništa drugo. Ovo nema smisla...", kazao je Lewandowski poljskim novinarima prije nekoliko dana.

Na kraju je poljski napadač ipak ušao u igru u 62. minuti umjesto Swiderskog, a da stvar bude gora za Hrvatsku, upravo je Lewandowski asistirao Szymanskom za 3:3.

Linker
15. listopad 2024 22:15