CHRISTOPHE SIMON Afp
NISU ZABORAVILI

Brutalan odgovor Tottenhama nakon provokacije s vatrometom! Evo kako su se nakon pobjede narugali Francuzima

Zanimljiv detalj dogodio se nakon završetka utakmice kada je Tottenham na Twitteru odlučio bocnuti sve navijače Marseillea
Piše: SNObjavljeno: 02. studeni 2022. 07:09

Tottenham je na Velodromeu svladao Marseille Igora Tudora (2-1) u utakmici 6. kola Lige prvaka, čime je Tottenham izborio osminu finala, dok je francuski sastav ispao iz Europe.

Marseille je bio bolji u prvom dijlu, a nakon brojnih prilika inicijativa se isplatila u sudačkoj nadoknadi kada je Mbemba glavom zabio za vodstvo. Ipak, u nastavku su Spursi zaigrali otvorenije, a izjednačenje je stiglo u 54. minuti. Sjajno je ubacio Ivan Perišić, a Lenglet je loptu pospremio u mrežu za 1-1.

image
CHRISTOPHE SIMON Afp

Nakon toga su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika, dok je u samoj završnici uslijedio posljednji domaći udar koji nije okrunjen pogotkom za osminu finala. Čak štoviše, Marseille je na kraju izgubio 1-2 golom Hojbjerga u 95. minuti. Dotad je Marseille, s obzirom na rezultat iz Lisabona, imao treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, ali je na kraju ostao bez ičega.

Zanimljiv detalj dogodio se nakon završetka utakmice kada je Tottenham na Twitteru odlučio bocnuti sve navijače Marseillea. Naime, uoči utamice francuski su se navijači u noćnim satima odlučili za vatreomet u blizini hotela u kojem su se nalazili igrači Spursa, a sada je stigao odgovor.

Englezi su na svojem službenom Twitter profilu objavili fotografiju slavlja na Velodromeu uz potpis ‘Bang‘.

Linker
18. travanj 2024 21:09