ADRIAN DENNIS Afp
PROBLEMI ZA TUCHELA

Chelsea protiv Malmöa ostao bez dvojice napadača, kreće li europski prvak po skupocjeno pojačanje!?

Chelsea je lakoćom savladao Malmö 4:0 u 3. kolu skupine H LP, ali su ostali bez dvojice igrača
Piše: SNObjavljeno: 21. listopad 2021. 07:29

Naime, Thomas Tuchel morao je iz igre prije kraja prvog poluvremena izvaditi i Romelua Lukakua i Tima Wernera jer su se obojica ozlijedili. Čini se kako je Lukakuu stradao gležanj desne noge, a Wwerneru zadnja loža. Obojica će gotovo sigurno propustiti subotnji okršaj protiv Norwicha, ali ono što još više brine Tuchela je činjenica da bi mogli s travnjaka izbivati dulji period vremena.

"Sigurno će izbivati neko vrijeme, propustiti neke utakmice. Inače dobro stojimo što se tiče ozljeda, dosad je problema imao samo Christian Pulisic, ali imamo puno utakmica i natjecanja, zato moramo naći prava rješenja. Momci koji su čekali svoju priliku sada moraju uskočiti i pokazati da mogu isto što i oni. Takve stvari se događaju. Dobivali smo utakmice i prije Romelua i Tima i dobivat ćemo ih opet", rekao je Tuchel.

U međuvremenu je Tuchel potvrdio interes za dovođenjem Erlinga Haalanda.

"Razgovarali smo o Haalandu već nekoliko puta. Dosad je izgledalo nerealistično i prilično nemoguće. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Naravno da se često razgovara o njemu jer je on fantastičan igrač u Dortmundu koji je naš rival u Ligi prvaka", dodao je Tuchel.

Linker
16. travanj 2024 09:26