Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
DETALJ KOJI PLIJENI POZORNOST

DINAMOV NOGOMETAŠ SE ODLUČIO NA NEOBIČAN POTEZ Pogledajte čime se pohvalio uoči utakmice koju nestrpljivo iščekuju svi navijači Modrih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2019. 20:46

Zanimljiva je priča Komnena Andrića. Otkako je zaprešićki Inter zamijenio Dinamom, nije se baš naigrao zbog brojnih ozljeda koje ga more u posljednje vrijeme. Ipak, iako ni ovoga puta, u okviru 5. kola Lige prvaka neće zaigrati za Modre protiv Atalante u Milanu, plijeni pozornost jednim detaljem na svom tijelu.

Naime, Andrić ima istetoviran - San Siro! Na njegovoj desnoj natkoljenici nalazi se tetovaža stadiona na kojem će Modri odigrati ključni europski susret ove sezone. Zbog ozljede srpski napadač neće moći igrati.

GNK Dinamo

Kako je došlo do te tetovaže? Jednostavno. Andrić je htio istetovirati neki veliki europski stadion. Nije se odmah mogao odlučiti koji će to biti, ali kad je "presjekao", odlučeno je da to bude baš San Siro.

Ako i neće igrati, vjerojatno mu jako puno znači što se našao na mjestu kojeg već ima na nozi. Tetovaže u nogometaša nisu rijetka pojava, ali stadioni kao motiv zaista spadaju u fenomene. Eto, ovoga puta spojili su se Komnen Andrić i San Siro.

Linker
23. travanj 2024 13:24