MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
REAL MADRID - CHELSEA

Hoćemo li gledati okršaj Modrića i Kovačića? Evo što je rekao trener Chelseaja dan uoči velike utakmice

Zidane nije govorio o Modriću, dok je Tuchel bio vrlo jasan glede svog prvotimca.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2021. 15:19

Prvi polufinalni dvoboj Lige prvaka odigrat će u utorak od 21 sat nogometaši madridskog Reala i Chelseaja. Susret na stadionu Alfredo Di Stefano u trening-kampu kraljevskog kluba trebao je biti okršaj dvojice hrvatskih reprezentativaca. No, zbog lakše ozljede, naš Mateo Kovačić neće moći igrati protiv Luke Modrića i svog bivšeg kluba. To je na današnjoj press-konferenciji rekao i trener londonskog sastava Thomas Tuchel.

- Kovačić još nije u potpunosti spreman, ostali su dobro. Kova će biti spreman za Fulham u sljedećem kolu Premier lige, no neće moći zaigrati u prvom dvoboju - rekao je Tuchel.

S druge strane, Zinedine Zidane nije govorio o Modriću na svom obraćanju medijima, što bi trebalo konotirati da će u utakmicu krenuti od prve minute. Hoće, za razliku od Ferlanda Mendyja koji još nije spreman, kao i Edena Hazarda, koji bi priliku mogao dobiti u drugom poluvremenu, kao protiv Betisa ovoga vikenda.

- Apsurdno je pomisliti da Real neće igrati Ligu prvaka sljedeće sezone zbog sporova oko Superlige. Mi sada ne mislimo o tome, već samo o Chelseaju. Ne razmišljamo sada ni o utrci u prvenstvu, živi smo u oba natjecanja. Svjesni smo da je bilo i nedostataka ove sezone, ali spremni smo ih zatomiti i odigrati najbolje što možemo - rekao je Zidane.

Potvrdio je da će u sutrašnjoj utakmici participirati Toni Kroos koji je uspješno zaliječio svoju ozljedu.

Uzvratni dvoboj odigrat će se sljedeće srijede u Londonu.

Linker
25. travanj 2024 10:40