PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA
BOLAN PORAZ

Kapetan Srbije na žestokom udaru nakon debakla u Ligi prvaka: ‘Viče na suigrače, a trebao bi šutjeti‘

‘Zviždali su cijeloj momčadi, ovo je bila bolna večer za nas‘, rekao je Tadić
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2022. 11:02

Igrala se deveta minuta okršaja na Johan Cruijff Areni, Mohammed Kudus zatresao je mrežu Napolija i u tim je trenucima sve izgledalo savršeno za navijače Ajaxa. No, onda je krenuo teški debakl. Čak šest komada utrpali su potom igrači Napolija i u Amsterdamu ponizili domaći sastav.

Od 73. minute je nizozemska momčad na travnjaku imala i igrača manje. Drugi žuti tada je zbog udarca laktom zaradio napadač Dušan Tadić.

Kapetan Ajaxa i srpske nogometne reprezentacije našao se nakon utakmice na udaru kritika zbog slabijih nastupa koje ove sezone pruža u Ajaxovom dresu.

image
PRO SHOTS PHOTO AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

"Tadić nije u formi. Poštujem što je napravio za Ajax, razumijem to, ali dođe trenutak kada bi trebalo reći - igra loše, mijenjam ga", komentirao je Rafael van der Vaart, a na njegove kritike nadovezao se još jedan bivši nogometaš Ajaxa.

"Tadić cijelo vrijeme gestikulira i viče na suigrače, a trebao bi šutjeti. Mislim da postoje određena neslaganja unutar momčadi", rekao je pak Theo Janssen.

Tadića su pri izlasku s travnjaka u svlačionicu zvižducima ispratili domaći navijači.

"Zviždali su cijeloj momčadi. Moramo se pogledati u ogledalo. Ovo je bila bolna večer za nas, ali i sve navijače koji vole Ajax. Sezona još nije gotova, moramo se izvući iz ovoga zajedno", poručio je srpski nogometaš nakon utakmice.

Linker
25. travanj 2024 10:19