samo za najhrabrije

Trening u nemogućim uvjetima: Video Marija Mlinarića postao je hit!

Mario Mlinarić i nakon angažmana u showu "Život na vagi" mnogima pomaže u borbi s kilogramima svojim MM treninzima koji polaznike stavlja kroz razne izazove. Ovoga puta je organizirao ‘Tjedan pobjednika‘ koji je pomno osmislio, a nema onog tko je tijekom treninga ostao suh.

"Izolacija u domovima spaja kombinaciju televizije, hladnjaka i depresije. Uvijek moramo raditi na sebi, a putem treninga možemo puno promijeniti u dugoročnom smislu. Disciplina je tajna svega u životu. Postepenim mijenjanjem svojih navika mijenjamo fizički izgled, ali i svoj pogled na život. Svi volimo živjeti, ali rijetko razmišljamo o tome da svojim životima uveliko upravljamo sami. Jednostavno treba ustrajati i boriti se", rekao je jednom prilikom za Gloria.hr trener Mario Mlinarić.

image
Prošle godine Tony Cetinski je kao poseban član MM tima Maria Mlinarića vježbao na online Izazovu.
NIKSA STIPANICEV/CROPIX

"Ljudi su nestrpljivi, odustaju, brzinu življenja misle preslikati na treninge ili želje za ostvarenje ciljeva. Treba uskladiti i upražnjavati treninge, prehranu, spavanje", dodao je.

"Oduvijek sam volio pomagati. Imao sam čast raditi s brojnim vrhunskim sportašima i rekreativcima. Svaka osoba funkcionira drugačije, na neki svoj način, ali svi imamo istu želju – zdravlje, uspjeh, sreća. Kakav je osjećaj? Pa, najveća je sreća kad čovjek radi ono što voli. Imam sreću. U treninge, savjete i upute unosim cijeloga sebe. To je kao neka vrsta opijata. Naravno, svaki napredak, uspjeh, svaka kila manje, svaki izraženi mišić, nova navika, osmijeh, medalja, zdravlje, čini me sretnim. To je nagrada, to je motivacija za nastavak ili za nešto novo", rekao je Mario koji je tijekom vikenda organizirao Trening pobjednika u Opatiji gdje trče na šetnjici, a tijekom treninga poklapaju ih i valovi.

image
"U treninge, savjete i upute unosim cijeloga sebe. To je kao neka vrsta opijata.", kaže Mario.
MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Pogledajte kako u Opatiji pokušavamo biti suhi. Nemoguća misija i trka za pamćenje", rekao je Mario ponosno nakon što je podijelio urnebesni video gdje se trčeći probijaju kroz valove...

Linker
14. travanj 2024 09:03