JAVILA SE I PULJAK

Orešković uzvratila Kovačeviću: ‘Na njegovu žalost, nisam klečala pred njim na koljenima‘

‘Od muškaraca koji nemaju časti ne možete ni očekivati ništa drugo nego da govore da žene dobivaju posao tako da kleče na koljenima‘
 Damjan Tadic/Cropix

Marijana Puljak i Dalija Orešković reagirale su na izjave bivšeg direktora Janafa i drugoosumnjičenog u aferi Janaf Dragana Kovačevića.

Kovačević je nakon izlaska iz Remetinca komentirao performans Orešković i Puljak ispred njegova Kluba u Slovenskoj te kazao da ga je Orešković na koljenima molila za posao u Janafu.

Kazao je da su Orešković i 'ona aktivistica iz Splita', misleći pritom na Marijanu Puljak, 'uništavači društvenog napretka koji uvijek traže neke lopove i kriminalce'.

- "Dalija Orešković i ona aktivistkinja iz Splita, to su uništivači društvenog napretka", kaže Dragan Janaf Kovačević. Napredovale smo u kratkom vremenu od narikača do uništivačica društvenog napretka - napisala je Puljak na Facebooku.

- Od muškaraca koji nemaju ni časti ni šarma ne možete ni očekivati ništa drugo nego da govore da žene dobivaju posao tako da kleče na koljenima. Pred njime, valjda? Na njegovu žalost ja nisam ta, ali čini se da Dragan Kovačević zna o čemu priča. Zadnjih dana me blate ljudi poput Dragana Kovačevića i HDZ-žetončića Hrebaka, stoga zaključujem da dobro radim svoj posao. Očito sam im stala na žulj i to mislim raditi i dalje - kazala je Orešković za 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:23