Zračni dvoboj Dine Perića (drugi zdesna) na utakmici protiv Gorice
 Foto: Damir Krajac / CROPIX
BJELIČINO OTKRIĆE

NOVI DALIĆEV LJUBIMAC OTKRIO KOJI MU JE NAJTEŽI TRENUTAK KARIJERE 'Bila je to moja tek treća utakmica u HNL-u, tada sam bio još mršaviji...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2019. 20:05

Jedan od onih nogometaša koji će ovu jesensku polusezonu pamtiti do kraja života je Dino Perić. Ovaj 25-godišnji stoper postao je nezamjenjivi član prve postave Dinama, a na utakmici protiv Slovačke debitirao je za reprezentaciju Hrvatske.

I prije ove sezone se znalo kako je 198 centimetara visoki Osječanin odličan igrač, ali u Dinamu su prednost ipak imali Emir Dilaver i Kevin Theophile-Catherine. No, ovaj Osječanin se izborio za priliku u udarnoj postavi Dinama, pokazao da može igrati na najvišem nivou pa Nenad Bjelica sada ne može zamisliti postavu bez njega.

Uoči velike utakmice u Ligi prvaka između Atalante i Dinama u Milanu, Perić je gostovao u podcastu Sportskih novosti 'Dinamo u Ligi prvaka' te ovako označio ključne trenutke u svojoj karijeri:

„Ključni trenuci su sve ono što sam doživio i loše i dobro. Sve su to neki ključni trenuci koji su me karakterno izgradili kao osobu. Ni za čim ne žalim, sve me je to dovelo ovdje gdje sam”, rekao je Perić

On je prije 5 godina doživio najteži trenutak karijere i tešku ozljedu koljena koje se prisjetio za gledatelje našeg podcasta:

Pogledajte cijeli podcast u kojem, uz Perića, gostuje i Dario Šimić:

Linker
20. travanj 2024 13:09