Igor Jovićević slavi u Glasgowu

 Screenshot: Twitter
USPJEH U GLASGOWU

Pogledajte kako je bivši trener Dinama proslavio europsko proljeće, za autora teškog promašaja imao je jasnu poruku

Nogometaši Šahtara sinoć su remizirali sa Celticom u Glasgowu 1:1 i izborili europsko proljeće
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2022. 07:11

Naime, remi im je bio dostatan da osiguraju najmanje treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Šahtar je imao veliku priliku i pobijediti u samoj utakmici, ali su ih koštale propuštene prilike, posebice ona Sikanova u 72. minuti kada je posve neometan promašio čitav vrata iz neposredne blizine.

Veliki promašaj Sikana možete pogledati OVDJE.

Iako se nakon promašaja, uostalom kao i svi igrači Šahtara, uhvatio za glavu, Jovićević je nakon utakmice ohrabrio svog napadača.

"Sikanu je krivo jer nije zabio iz te prilike, ali on je dio naše momčadi, a ovo je nogomet. Moramo ga podržati, mi smo obitelj. Svi igrači su mu već dali podršku. Jer teško je napustiti Celtic Park visoko uzdignute glave, a mi smo uspjeli", rekao je Jovićević, koji je nakon utakmice na društvenim mrežama objavio video na kojem se vidi kako slavi europsko proljeće.

"Šahtar aleeee, Šahtar alee!!", pjevao je bivši trener zagrebačkog Dinama.

S njim se složio i kapetan Šahtara Taras Stepanenko.

"Bila je to teška utakmica za nas, ali to je nogomet. Ovim rezultatom osigurali smo europsko proljeće i nastavit ćemo natjecanje barem u Europskoj ligi. Da, imali smo šanse zabiti drugi gol, ali imao je i Celtic jednu ili dvije šanse, pa je ovaj rezultat bolji za nas", rekao je Stepanenko.

Za eventualni prolazak skupine Šahtaru treba pobjeda protiv RB Leipziga.

"Zašto ih ne bismo pobijedili? Nitko nije vjerovao da ćemo ovako igrati na početku natjecanja u skupini. Igrali smo dobro protiv njih u gostima i sada isto tako možemo i kod kuće. Imamo mladu, jaku momčad i igrat ćemo na pobjedu", dodao je kapetan Šahtara.

Linker
02. siječanj 2023 06:48