OSCAR DEL POZO
NE IZGLEDA DOBRO

Raspad sistema! Skandalozno ‘šaputanje‘ zvijezde Reala u tunelu: ‘Nemoj mu dodavati, on radi protiv nas‘

Već je neko vrijeme jasno da u svlačionici Real Madrida neke stvari nisu u najboljem redu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2020. 10:34

Nakon što je na otvaranju Lige prvaka upisao poraz od Šahtara, Real Madrid jedva je u drugom kolu uspio stići do boda na gostovanju kod Mönchengladbacha (2:2). Osim slabih rezultata, izgleda kako u posljednje vrijeme neke stvari u svlačionici 'kraljevskog kluba' baš ne funkcioniraju.

Prvo je Isco napravio scenu kada je nakon EL Clasica i sudara s Barcelonom ogovarao trenera Zinedinea Zidanea, a ovog puta u centru pozornosti bio je Karim Benzema. Naime, u poluvremenu utakmice protiv Mönchengladbacha kamere su uhvatile Francuza kako suigračima govori kome bi trebalo dodavati loptu.

U jednom se treutku okrenuo prema Ferlandu Mendyu i rekao mu da nikako ne dodaje loptu krilnom napadaču Viniciusu.

- Samo meni dodaj loptu, a ne njemu, on radi protiv nas - govorio je Benzema u tunelu neznajući da kamere bilježe svaku njegovu riječ.

image
GABRIEL BOUYS

Tko imalo prati igru Real Madrida jasno mu je kako je Brazilac izrazito sebičan nogometaš i da uglavnom svaku akciju pokušava završiti sam, te može biti jasno da niti Benzemi nije lako s njime igrati, ali da će otići toliko daleko i govoriti ostalim suigračima da izbjegavaju igru s Brazilcem, to nitko nije očekivao.

Linker
20. travanj 2024 03:58