Action Images via Reuters
KRITIKE NA RAČUN MESSIJA

RONALDO PROKOMENTIRAO KATASTROFU BARCELONE NA ANFIELDU 'Kada Barcelona pobjeđuje onda je to zbog Messija, a kada gubi krivi su svi ostali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 22:01

Nevjerojatno ispadanje Barcelone od Liverpoola u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka predmet je brojnih rasprava, a u jedno od njih sada se uključio i legendarni Brazilac Ronaldo.

Jedan od najboljih napadača svih vremena propitao je status koji u javnosti uživa Lionel Messi kada je riječ o uspjesima i neuspjesima Barcelone, odnosno činjenicu da se Messija ne tretira na isti način u oba slučaja.

- Nije pošteno tražiti krivce za poraz. Barcelona ima odličnu momčad i najboljeg igrača na svijetu, a to je Messi, rekao je Ronaldo.

- Neki dan sam pročitao da utakmice Barcelone gube drugi igrači, a da ih dobiva Messi. To je izrazito nekorektno prema ostalim igračima i stručnom stožeru, dodao je.

Također, Brazilac je rekao kako misli da je Liverpool zaslužio prolaz, jer su igrači engleske momčadi pokazali više želje i energije.

Podjsetimo, finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama na rasporedu je 1. lipnja u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.

Linker
23. travanj 2024 06:27