StoryEditor
 AFP
CRISTIANO ‘MRZI‘ LYON

Ronaldu se ovo nije dogodilo čak deset godina, a trener poručuje: Otkaz? Ta bili smo zatvoreni u kućama!

Juventus je pobijedio, ali se oprostio u osmini finala Lige prvaka. Portugalska zvijezda ne pamti ovako rani "exit"
Piše: SNObjavljeno: 08. kolovoz 2020. 08:48

Bila je to večer u kojoj je Liga prvaka ostala bez velikog Reala, kluba koji se godinama unazad najkomotnije osjeća u glamuroznom natjecanju, ali i bez Cristiana Ronalda (ovoga puta u dresu Juventusa) koji, statistika potvrđuje, nije naviknuo na rani "exit"...

Juventus Maurizija Sarrija, definitivno je, ide u remont, a i njegova sudbina (trenera) vjerojatno je zaključena nakon rezultata kojeg nisu očekivali, unatoč pandemiji. Juventus je pobijedio 2:1, ali zbog gola u "gostima" dalje idu Francuzi.

Čini se da portugalska zvijezda ne voli Lyon, jer prije točno deset godina isti mu je klub presudio, a također se igrala - osmina finala.

Jedan od junaka susreta Lyona i Reala (tad je Ronaldo nosio dres Bijelih) u sezoni 2009/10 bio je i Miralem Pjanić koji je zbio za francusku momčad, a Madriđanima nije pomogao gol tad potentnog 25-godišnjeg Ronalda.

image
AFP

Lyon ga nije volio, tako nekako, ali gomila osvojenih trofeja (uglavnom s Realom) neće ga ostaviti nezadovoljnim.

Sarri?

"Poremetila nas je pauza. Bili smo zatvoreni u kuće, nismo mogli trenirati, nisu to bile normalne okolnosti. Utakmica? Odigrali smo sjajno. Cijela momčad dala je svoj maksimum. Zadovoljan sam", poručio je Talijan.

Otkaz?

"Imam ugovor i poštujem ga", naglasio je.

Linker
15. kolovoz 2020 08:52