Denes Dibusz
 MARKO TODOROV/CROPIX
Poruka iz mađarskog tabora

‘Siguran sam da će nas Hrvati shvatiti ozbiljno, više nas nitko ne može smatrati malim klubom‘

Bez obzira na lanjski debakl protiv Dinama u redovima Ferencvarosa puni su optimizma
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. rujan 2020. 15:07

Imaju samopouzdanja Mađari, isijava ono iz svake njihove izjave. Uz dozu ponosa, rekli bismo, jer ističu kako ih u Hrvatskoj ove godine doživljavaju s punim respektom, bez podcjenjivanja, bez obzira na lanjski debakl protiv Dinama.

- Siguran sam da će nas Hrvati shvatiti ozbiljno, više nas nitko ne može smatrati malim klubom i malom momčadi. Prošle smo godine napravili iskorak i ušli u Europsku ligu, sad smo izbacili Celtic, to su rezultati uz koje nikome ne pada na pamet da nas podcijeni. Pogotovo u ovim okolnostima, kad se igra jedna utakmica. Znamo da nas čeka težak suparnik i znamo da do pobjede možemo samo uz maksimalnu koncentraciju - rekao je Denes Dibusz, vratar mađarskog prvaka.

Nadovezao se na njega Roland Varga:

- Naravno da je lijepo kad se klubovi boje Fradija i respektiraju nas, ali ne smijemo se time baviti i o tome razmišljati. Naš je posao revanširati se za prošlogodišnji poraz, napraviti još jedan korak naprijed, dajući sve od sebe na travnjaku.
Isael da Silva jedan je od standardnih prvotimaca i trebao bi u srijedu biti na terenu Groupama Arene. On nije želio isticati potrebu za revanšom, već se samo koncentrirao na ovu utakmicu.

- Svaka utakmica je zasebna priča, ove godine igra se samo jedan susret i tako treba i razmišljati. Očekujem, stoga, puno drugačiji meč nego prošle godine. Znamo da nas čeka vrlo jak protivnik, Dinamo je snažan, ali vjerujem u svoju momčad. Borit ćemo se, dati sve od sebe da se približimo svom snu, grupnoj fazi Lige prvaka - kazao je Isael. 

Linker
07. prosinac 2020 10:50