RONALD GORSIC Cropix
PREDSJEDNIK HNS-A

‘Šteta što ovakav spektakl nije odigran na stadionu dostojnom Lige prvaka! Dinamo je to zaslužio‘

‘Od srca čestitam rukovodstvu, stožeru i igračima Dinama na veličanstvenoj pobjedi koja je odjeknula Europom‘
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2022. 10:53

Dinamo je sinoć u sjajnoj atmosferi stigao do jedne od najvećih pobjeda u svojoj povijesti, na Maksimiru je na otvaranju ovosezonske Lige prvaka pao moćni Chelsea (1:0). Također valja istaknuti kako su na stadion stigla brojna poznata imena iz svijeta nogometa među kojima se našao i predsjednik Uefe Aleksander Čeferin.

Delegaciju HNS-a predvodio je predsjednik Marijan Kustić, uz izvršnog direktora Tomislava Svetinu, tehničkog direktora Stipu Pletikosu te voditeljicu međunarodnog odjela i licenciranja Ivančicu Sudac.

Nakon velike pobjede čestitku Modrima uputio je upravo predsjednik Kustić.

- Od srca čestitam rukovodstvu, stožeru i igračima Dinama na veličanstvenoj pobjedi koja je odjeknula Europom. Ovo je uistinu velika večer za Dinamo, zagrebački i hrvatski nogomet te jedna upečatljiva potvrda kontinuirano kvalitetnog rada u klubu. Posebno mi je drago zbog naših reprezentativaca koji su odigrali izvrsne utakmice, kao i svi njihovi suigrači, ali i našeg nekadašnjeg izbornika Ante Čačića koji je sa suradnicima sjajno pripremio i vodio utakmicu. Lijepo je bilo vidjeti i našeg izvanrednog Matea Kovačića, zasluženo je dobio pljesak Maksimira. Velika je šteta da ovakav spektakl nije odigran na stadionu dostojnom Lige prvaka, a mislim da je i ova velika pobjeda potvrda kako Dinamo svojim rezultatima zaslužuje rješenje stadionskog pitanja - poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić

Linker
25. travanj 2024 20:06