METLAS/BETAPHOTO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
‘NEKADAŠNJI KLASIK‘

Stigla je prva reakcija iz Crvene zvezde! Legenda na klupi komentirala mogući susret s Dinamom

Regija bruji o novom mogućem i prvom poslijeratnom susretu Dinama i Crvene zvezde
Piše: SNObjavljeno: 02. kolovoz 2021. 13:22

Kuglice u Nyonu u ponedjeljak su za playoff Lige prvaka spojile s jedne strane par u kojem se nalazi hrvatski, a s druge onaj u kojem se smjestio srpski prvak. Dakle, preskoče li Modri Legiju, a Zvezda moldavski Šerif, čeka nas njihov međusobni ogled.

Prve utakmice playoffa Lige prvaka igraju se 17. i 18. kolovoza dok su uzvrati tjedan dana kasnije. Prođu li do te faze i Dinamo i Zvezda, prvi susret igrao bi se u Beogradu.

"Treba prvo proći treće pretkolo. Stoga smo fokusirani isključivo na Šerif. Može doći do nekadašnjeg klasika ako ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Bit će vremena da se priča o tome. Sigurno bi to bila značajna utakmica oko koje bi se digla velika pompa, ali hajdemo pričekati i vidjeti što će se događati u narednim danima. Naš cilj je jasan - idemo dalje. O nama ovisi kakvi ćemo biti, s kakvim ćemo pristupom ući i samo se mi pitamo", rekao je nakon ždrijeba trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Bivši igrač milanskog Intera prokomentirao je i koliko mu je zapravo teškog suparnika donio ždrijeb.

"Svi u playoffu su kvalitetni. Tko god dođe do te faze, na korak do Lige prvaka, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi koji imaju iskustva. Možda je moglo biti i bolje, a možda i gore, ne znam. Teren će biti pravo mjerilo", zaključio je Stanković prema pisanju službene stranice Crvene zvezde.

Linker
20. travanj 2024 14:39