Cristiano Ronaldo
 AFP
VELIKO SLAVLJE ŠVICARACA

VIDEO/FOTO: Ronaldo ‘nokautirao‘ zaštitarku, zabio, pa sa suigračima doživio šok u posljednjim sekundama

Nes(p)retni trenutak uoči utakmice i luda završnica obilježili su okršaj u Bernu
Piše: Goran Čičin-Mašansker, SNObjavljeno: 14. rujan 2021. 20:45

YOUNG BOYS - MANCHESTER UNITED 2:1

BERN Stadion Wankdorf. Sudac: Francois Letexier (Francuska).

STRIJELCI: 0:1 - Ronaldo (13), 1:1 - Ngamaleu (66), 2:1 - Siebatcheu (90+5).

YOUNG BOYS (4-2-3-1): Von Ballmoos - Hefti (od 83. Sulejmani), Camara, Lauper (od 90+2 Zesiger), Garcia - Sierro (od 46. Siebatcheu), Martins (od 82. Rieder) - Fassnacht, Aebischer, Ngamaleu - Elia (od 90+2. Kanga).

TRENER: David Wagner.

MANCHESTER UNITED (4-2-3-1): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Pogba, Fred (od 89. Martial) - Sancho (od 37. Dalot), Fernandes (od 72. Matić), Van de Beek (do 46. Varane) - Ronaldo (od 72. Lingard).

MENADŽER: Ole Gunnar Solskjaer.

CRVENI KARTON: Wan-Bissaka (35 - preoštar start).


Nova sezona Lige prvaka krenula je u velikom stilu. Cristiano Ronaldo opet niže rekorde, zabio je i prvi gol u novoj sezoni, ali je Manchester United naišao na probleme u Švicarskoj.

Cristiano Ronaldo nastavio je s pogocima, nakon premijere u Premier ligi i dva gola Newcastleu jednog je sinoć zabio i Young Boysima. Igrala se 13. minuta kad je Ronaldo zabio na asistenciju Fernandesa, čime je popravio svoj rekord, sad je na 135 golova u Ligi prvaka; Messi je na 120 golova. Ujedno se Portugalac izjednačio s Ikerom Casillasom po broju nastupa, obojica imaju po 177.

Ipak, razvoj utakmice bio je izrazito nepovoljan za United. Wan-Bissaka je zaradio crveni karton u 35. minuti, a Crveni vragovi nisu se snašli s desetoricom. Drugo poluvrijeme u potpunosti je pripalo Young Boysima. Izjednačio je Ngamaleu, dok je uz veliku pomoć Lingarda u 5. minuti nadoknade za pobjedu švicarskog prvaka zabio Siebatcheu...

Pogodak Ronalda za 0:1 pogledajte OVDJE

Pogotak Ngamaleua za 1:1 pogledajte OVDJE

Pogodak Siebatcheua za 2:1 pogledajte OVDJE

Ronaldo uoči utakmice 'nokautirao' zaštitarku

Inače, Cristiano je bio u fokusu i nekoliko trenutaka uoči utakmice. Naime, Ronaldo je na zagrijavanju uputio jedan snažan, ali neprecizan udarac koji je završio na pripadnici osoblja koja se odmah u bolovima srušila na pod.

Cristiano i ostalo osoblje odmah je potrčalo u pomoć, a Portugalac se usput i ispričao unesrećenoj gospođi...

image
FABRICE COFFRINI Afp

image
FABRICE COFFRINI Afp

image
FABRICE COFFRINI Afp

Linker
23. travanj 2024 15:57