SCREENSHOT
NISU IMALI SREĆE

Video: Ovako to izgleda kada ne vjeruješ u momčad! Navijači na mobitelima ispred Bernabeua gledali ludnicu

Većina navijača nestvarne je scene gledala direktno na stadionu, ali bilo je i onih koji nisu vjerovali u čudo
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2022. 08:54

Real Madrid je u srijedu izborio veliko finale Lige prvaka protiv Liverpoola nakon što je u polufinalu u ludoj utakmici nakon produžetaka bio bolji od Manchester Cityja (3:1).

City je vodio sve do 90. minute i izgledalo je kako ćemo gledati engleski finale, ali onda se ukazao Rodrygo. Prvo je u 90. minuti pogodio za 1-1 na Benzeminu asistenciju, a potom dvije minute kasnije Carvajalov ubačaj glavom pretvorio u 2-1 i produžetak.

Nevjerojatan Realov preokret nastavalejn je i u dodatnom periodu. U petoj minuti produžetka Dias je zakasnio na jedan start oborivši Benzemu u kaznenom prostoru, a Orsato nije imao dvojbi pokazavši na bijelu točku. Benzema je bio siguran za 3-1. Bio je to 43. pogodak sjajnog francuskog napadača u 43 nastupa ove sezone.

Većina navijača nestvarne je scene gledala direktno na stadionu, ali bilo je i onih koji nisu vjerovali u čudo te su prije kraja regularnog dijela napustili stadion. Kamere su uhvatile dio navijača koji su potom upalili mobitele i gledali ludu završnicu putem mobitela dok su neki kroz ogradu pokušavali uhvatiti akcije svojih ljubimaca.

>>> Video 'nevjernika' pogledajte OVDJE!

Linker
23. travanj 2024 09:23