REUTERS/Dylan Martinez
POGLEDAJTE KAKO GLASATI ZA RAKETU

VIDEO: RAKITIĆEV EUROGOL NOMINIRAN ZA NAJBOLJI POGODAK LIGE PRVAKA Prisjetite se majstorije koja se našla u društvu Ronalda, Dembelea i Icardija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 22:44

Fantastična je bila 2018. godina za hrvatski nogomet. Nakon povijesnog uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i odabira Luke Modrića za najboljeg nogometaša svijeta, ne prestaju se redati nagrade.

Iako se ne može svrstati u isti koš s navedenim uspjesima, smiješi se još jedno atraktivno priznanje za hrvatskog nogometaša. Naime, golčina Ivana Rakitića u Ligi prvaka nominirana je za pogodak sezone.

Hrvatski je dokapetan u dresu Barcelone postigao fantastičan zgoditak iz voleja u listopadu protiv Tottenhama na legendarnom Wembleyju. Majstorski je opalio s dvadesetak metara u 28. minuti susreta i povisio na 2:0. Utakmica je završila pobjedom Barcelone 4:2.

Još je impresivnije društvo u kojemu se našao hrvatski nogometaš. Za najljepši pogodak po izboru UEFA-e konkurenti su mu Ousmane Dembele, Cristiano Ronaldo i Mauro Icardi. Glasati možete na ovome linku, a pogotke pogledajte u videozapisima.

Linker
25. travanj 2024 12:04