AFP
 PAUL ELLIS
PRVI NA LISTI

Liverpoolova akcija ‘tri za jedan‘! Redsi skupljaju 54 milijuna eura za toliko željenog napadača

Već neko vrijeme se povezuje s dolaskom na Anfield, a u klubu ga trenutačno cijene na 54 mil. eura
Piše: SNObjavljeno: 21. svibanj 2020. 15:26

Čelnici Liverpoola spremni su prodati čak trojicu nogometaša kako bi osigurali novac kojim će dovesti toliko željenog napadača Tima Wernera iz redova Red Bull Leipziga.

Već neko vrijeme se njemački napadač povezuje s dolaskom na Anfield, a u klubu ga trenutačno cijene na 54 milijuna eura. Gotovo je sigurno da bi cifra prije samo nekoliko mjeseci bila i puno veća, ali zbog ekonomske situacije u svijetu uzrovokane koronavirusom, i oni su bili primorani smanjiti apetite.

The Athletic donosi vijest kako bi Anfield uskoro mogli napustiti Xherdan Shaqiri, Harry Wilson i Marko Grujić. Dok je prvi dobivao priliku na kapaljku prošle sezone, Wilson i Grujič nalazili su se na posudbama u Bournemouthu odnosno Herthi.

Ostaje za vidjeti hoće li u Liverpoolu uspjeti prodati spomenuti trojac, ali dovođenje Wernera već neko vrijeme izgleda kao prioritet kluba s Anfielda.

image
AFP
PAUL ELLIS

Werner je u ovom trenutku jedan od najtraženijih igrača, a osim Liverpoola za njegove usluge zainteresirani su i Manchester United, Chelsea i Bayern.

Njemački napadač je ove sezone zabio 21 gol uz sedam asistencija u 26 nastupa. Otkako je 2016. stigao iz Stuttgarta za 10 milijuna eura u 150 nastupa za RB Leipzig zabio je 88 golova.

Njegov ugovor s Leipzigom traje do ljeta 2023. godine, a navodno izlazna klauzula iznosi 60 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 20:27