Clive Brunskill/Getty Images
NIJE IH BRIGA

MANCHESTER CITY 'KRADE' OD SVOJIH NAVIJAČA, FANOVI BIJESNI 'Građani' ustupili stadion u borbi protiv koronavirusa, a onda su pokazali drugo lice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. travanj 2020. 00:58

Kao i na cijeloj Zemlji, tako i u Velikoj Britaniji veliki problemi izazvani - koronavirusom. Stadion Manchester Cityja pretvorio se u kamp za medicinsku službu, no s druge strane bijesni fanovi otkrivaju da im klub "otkida" sredstva za utakmice koje - neće gledati.

Naime, na Twitteru se pojavila prepiska između službenih kanala "građana" i nezadovoljnih navijača koji imaju sezonsku ulaznicu za koju će rata s kartice biti skinuta kao da se iste igraju, a sve je objavio BBC-jev David Mooney, inače navijač Cityja.

"S obzirom na to da su sve utakmice odgođene do 30. travnja, mi ćemo nastaviti raditi kao i obično te uplate putem kartica za sezonske ulaznice primati i tijekom travnja. To će vam osigurati da se vratite na stadion čim se sezona nastavi", poručili su iz Cityja, dok im je razočarani navijač odgovorio:

"Pa kako možete nastaviti raditi kao obično kada više tako ne radi nitko u državi ni na svijetu? Utakmica nema više od pola ožujka i cijeli travanj, a vi i dalje uzimate novac od navijača. To radite iako biste vrlo lako mogli obustaviti terećenje računa navijača i tako pomoći mnogim ljudima. Kada će se klub naučiti brinuti o svojim navijačima!"

Linker
23. travanj 2024 09:31