NOGOMETNI TRANSFERI

Manchester Uniteda poslao Alexandera Büttnera na posudbu u Bilićev Bešiktaš

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. kolovoz 2013. 12:56

Büttner pojačava Bilićev Beşiktaş

Nizozemski obrambeni nogometaš Alexander Büttner (24), član Manchester Uniteda, sljedeće će sezone igrati na posudbi u Beşiktaşu Slavena Bilića...

Nakon ozljede Ismaila Köybaşija bivši hrvatski izbornik je bio u potrazi za alternativnom na poziciji lijevog beka, a očito ju je pronašao u Büttneru.

- Büttner je naša primarna meta. Postigli smo dogovor s igračem i sve je dogovoreno. Manchester United nas je informirao da bi bio spreman pustiti ga na jednogodišnju posudbu – rekao je potpredsjednik istanbulskog kluba Ahmet Nur Çebi.

Ususret uzvratnom ogledu 4. pretkola Europa lige protiv Tromsøa komentar je dao i sam Bilić:

- Što se tiče naših napora da se pojačamo na lijevom beku, jako smo blizu kompletiranju transfera. Ako se realizira, bit će to sjajno jer radimo na njemu već četiri tjedna.

Nakon ozljede Köybaşija Bilić na lijevom beku forsira Ersana Gülüma.

Büttner je u redove "crvenih vragova" stigao prošlog ljeta iz Vitessea i otad je skupio 13 nastupa u svim natjecanjima, ali nije se uspio nametnuti kao redoviti prvotimac pokraj Patricea Evre.

Eriksen potpisao za Tottenham, debitira već u nedjelju protiv Arsenala?

Ajaxov trener Frank de Boer u četvrtak je poslijepodne na press-konferenciji potvrdio da je njegov danski vezni nogometaš Christian Eriksen prodan Tottenhamu...

- Da, transfer je praktički gotov – potvrdio je De Boer gubitak svog najboljeg i najplemenitijeg nogometaša.

Preostalo je još samo da Dančevi zastupnici dogovore osobne uvjete koje će 21-godišnjak uživati tijekom idućih četiriju sezona, na koliko će potpisati ugovor pošto prođe liječnički pregled.

U njega je dodana klauzula o jednogodišnjem produljenju bude li to u interesu bilo koje od strana.

Nizozemski dnevnik De Telegraaf navodi da će Eriksen za svoj novi klub debitirati pri nedjeljnome sjevernolondonskom derbiju protiv Arsenala na Emiratesu, koji se igra u sklopu trećega premierligaškog kola.





Službeno: Eto'o potpisao za Chelsea

Kamerunski nogometni reprezentativac Samuel Eto'o (32) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Chelseajem, potvrdio je londonski klub putem svoje web-stranice...

- Jako sam sretan što sam ovdje, ali također i nervozan jer želim početi igrati čim je prije moguće. Nije to bila teška odluka. Vidio sam kvalitete koje Chelsea ima, a bio sam sretan sa Joseom Mourinhom i prije, pa kada se prilika pojavila ,onda sam ju iskoristio – rekao je Eto'o.

Četverostruki najbolji afrički nogometaš u u Chelsea je stigao iz Anži Mahačkale uz odštetu koja se procjenjuje na 6.9 milijuna funti.

Podsjećamo, Eto'o je ranije sa Chelseajevim menadžerom Mourinhom surađivao u milanskom Interu, s kojim je 2010. godine osvojio trostruku krunu. Portugalskom je stručnjaku on bio rezervna opcija na koju se odlučio nakon neuspjeha u dovođenju napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja.

Prethodno Interu i Anžiju nosio je između ostaloga dres Real Madrida i Barcelone, a za kamerunsku je reprezentaciju u 112 nastupa postigao 55 golova.

Matri je jednom nogom u Milanu

Prema pisanju Sky Italije, nogometaš Juventusa Alessandro Matri jednom je nogom već novi član velikog rivala Milana.

Pregovori dvaju klubova su navodno već u uznapredovanoj fazi, a jedino što preostaje upitno su rate u kojima će Milan platiti usluge 29-godišnjeg napadača. Milan bi u konačnici trebao platiti oko 12 milijuna eura za igrača kojeg je aktualni prvak Serie A Juventus stavio na transfer-listu.

Povremeni talijanski reprezentativac je u prošloj sezoni dobivao prilike na kapaljku (22 nastupa), no svejedno je uspio postići osam pogodaka, od kojih su neki bili ključni u samoj završnici sezone.

Diamanti potpisao novi petogodišnji ugovor

Umjesto u Juventus i Milan, koji su ga ovo ljeto željeli dovesti u svoje redove, talijanski je nogometni reprezentativac Alessandro Diamanti potpisao novi ugovor sa svojom Bolognom...

U redovima aktualnoga talijanskog prvoligaša 30-godišnji će ljevonogi napadač tako ostati do 30. lipnja 2018. godine.

Igrač s 14 reprezentativnih nastupa, koji je odlično igrao na ovoljetnom Kupu konfederacija u Brazilu, u Bolognu je pristigao prije dvije godine iz Brescije.

Prije toga je dvije sezone igrao za West Ham United.

Službeno: Flamini potpisao dvogodišnji ugovor s Arsenalom

Francuski nogometaš Mathieu Flamini (29) postao je po drugi put u karijeri igrač londonskog Arsenala, u koji je pristigao kao slobodan igrač...

Francuz, kojeg je na kraju prošle sezone talijanski Milan pustio iz kluba bez da mu je ponudio produljenje ugovora, je potpisao dvogodišnji ugovor uz tjednu plaću od 50 tisuća funti. U ugovoru stoji i opcija produljenja suradnje i na treću sezonu.

Flamini je tek drugo ovoljetno pojačanje Arsenala, nakon Yaye Sanoga, koji je najavio veliku ofenzivu na tržištu igrača ovoga ljeta, no zasada, četiri dana prije zatvaranja tržišta, nije doveo nijedno zvučno ime.

Recimo i da londonski klub zasada ne odustaje od pokušaja da dovede argentinskog veznjaka Real Madrida Angela Di Mariju, engleskog napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja i Newcastleovog veznjaka Yohana Cabayea. Neki mediji i dalje vjeruju da će Arsenal u posljednji trenutak krenuti i po vratara Real Madrida Ikera Casillasa.

Tottenham "luduje": Na pragu Lamela, Chiriches i Eriksen!

Nakon dovođenja argentinskog nogometaša Erika Lamele iz talijanske Rome, engleski Tottenham i dalje ne staje s pojačanjima. Novi igrač "spursa" postat će Ajaxov Christian Eriksen...

Tako barem tvrdi nizozemski De Telegraaf, koji je upoznat i s detaljima spomenutog transfera. Tottenham će u naredne tri sezone isplatiti 12 milijuna eura klubu iz Amsterdama (po četiri u svakoj sezoni), te moguće dodatnih pola, ukoliko klub izbori nastup u Ligi prvaka.

Vijest je pak De Telegraafu otkrio bivši Ajaxov nogometaš Marc Overmars, aktualni dikrektor kluba, koji je nadodao da će 21-godišnji danski veznjak otputovati u London u četvrtak ili najkasnije petak, te biti predstavljen zajedno s Lamelom.

Podsjetimo, Tottenham je dosada doveo Roberta Soldada, Paulinha, Etiennea Capouea i Nacera Chadlija, a na pragu su i spomenuti Erik Lamela, Eriksen i 23.godišnji rumunjski stoper, član Steaue Bukurešt, Vlad Chiriches.

Spomenimo i da se po nekim britanskim tabloidima provlači priča da će Tottenham pokušati dovesti napadača Manchester Uniteda Javiera Hernandeza, poznatijeg pod nadimkom Chicharito.

Kasna masovna kupovina je samo još jedan dodatni dokaz da se "spursi" itekako spremaju na život poslije Garetha Balea, čiji je transfer u Real Madrid očito neminovan.

Rooney Unitedovim navijačima: Hvala vam na nevjerojatnoj reakciji

Wayne Rooney prekinuo je vlastiti zavjet šutnje. Obratio se javnosti pohvalivši ponašanje navijača na Old Traffordu pri remiju (0-0) protiv Chelseaja u ponedjeljak...

"Bila je to nevjerojatna reakcija navijača. Hvala vam. Uistinu cijenim vašu podršku. Puno mi znači", napisao je nogometaš Manchester Uniteda na vlastitom Facebook-profilu.

Znači li to i njegov definitivni ostanak na Old Traffordu nije sasvim jasno.

Glasine u Engleskoj spominju da se Arsenal sprema na ambicioznu ponudu pred sam kraj ovoljetnoga prijelaznog roka.

Tottenham nakon Lamele dovodi i Eriksena?

Ajaxov sportski direktor Marc Overmars potvrdio je u srijedu poslijepodne da je Tottenham u uznapredovalim pregovorima oko transfera 21-godišnjega danskog veznjaka amsterdamskog kluba Christiana Eriksena...

"Tottenhamov predsjednik Daniel Levy bio je u srijedu u Amsterdamu da bi raspravio transfer. Zasad ništa nije potpisano. Eriksen će sada pregovarati s Tottenhamom. Dogovori li se, teško ćemo ga zadržati", objavio je 40-godišnji Nizozemac, nekadašnja igračka legenda Ajaxa i Barcelone, preko svog računa na Twitteru.

Sjajnome 21-godišnjemu danskom veznjaku ugovor s Ajaxom istječe s krajem tekuće sezone. Zato odšteta koju Tottenham nudi, cca 10 milijuna funti prema nizozemskom dnevniku De Telegraafu, i izgleda skromnija no što bi trebala biti.

Informacija je iz Nizozemske došla istog dana kada je Roma potvrdila prelazak Dančeva vršnjaka Erika Lamele na White Hart Lane. Pokušaj dovođenja Eriksena dokazuje da je Tottenham odlučio reagirati nakon što je od Chelseaja izgubio Brazilca Williana.

Kamerunski nogometni savez: Eto'o potpisao za Chelsea

Svoju potragu za napadačem (idealna je opcija bio igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney), Jose Mourinho završio je dovođenjem Samuela Eto'oa...

Transfer je u srijedu poslijepodne najavio Goal.com, a objavio ga je kao gotov Kamerunski nogometni savez putem svojih internetskih stranica.

Transfer se procjenjuje na pet milijuna funti. Javnosti bi 32-godišnji Kamerunac mogao biti predstavljen već sutra, nakon što doputuje u London, obavi liječnički pregled i potpiše ugovor.

Za Kamerunca je veliki interes pokazivao i njegov bivši klub Inter, iz kojeg je sjajni strijelac prije dvije godine prešao u Anži iz Mahačkale, ruski klub koji se ovog ljeta raspao.

Eto'o se ipak, kako stvari stoje, opredijelio za novu suradnju s trenerom pod kojim je igrao u Interu, Joseom Mourinhom.

Prema nekim najavama, Eto'o bi mogao debitirati za Chelsea već u petak u Pragu, u dvoboju UEFA-ina Superkupa protiv Bayerna. Bayernov trener Josep Guardiola otpisao ga je u Barceloni 2009. godine pustivši ga u Inter.

Manchester United dovodi Bainesa, Nanija pušta u Juventus?

Britanski dnevnik Independent objavio je informaciju da je lijevi bočni branič Evertona i engleske nogometne reprezentacije Leighton Baines zatražio transfer u Manchester United...

Svoju je želju priopćio izravno menadžeru Robertu Martinezu.

S druge strane, internetska stranica kladioničke kuće Paddy Powers objavila je vijest da je Juventus blizu postizanja dogovora s Unitedovim 27-godišnjim Portugalcem Nanijem.

Riječ je o transferu vrijednom oko 13 milijuna eura, navodi isti izvor.

Službeno: Lamela u Tottenhamu, Ljajić u Romi

Talijanski nogometni prvoligaš Roma u poslijepodnevnim je satima srijede objavio dva odvojena priopćenja. Prvo kaže da je Erik Lamela prodan Tottenhamu, a drugo da je kao zamjena doveden Adem Ljajić...

Argentinski 21-godišnji ofenzivni veznjak odlazi u redove londonskog Premierligaša za fiksnu odštetu od 30 milijuna funti. Mnogobrojni dodaci ugovoru mogli bi je odvesti do maksimalnih 35 milijuna eura.

U srijedu navečer Argentinca očekuju na White Hart Laneu. Liječnički bi pregled trebao apsolvirati, te potom potpisati višegodišnji ugovor, tijekom četvrtka.

- Spreman sam za Tottenham. Želim sa Spursima postići velike stvari. Romi se zahvaljujem na svemu – rekao je Lamela reporteru talijanske novinarske agencije ANSA-e unutar rimske zračne luke Fiumicina.

Vijest su iz Rome službeno potvrdili nakon što su potpisali četverogodišnji ugovor s Lamelinim vršnjakom, uskoro 22-godišnjim ofenzivnim veznjakom iz Srbije, Ademom Ljajićem. Fiorentini će Roma na ime odštete uplatiti 11 milijuna eura, a s dodacima bi transfer mogao vrijediti maksimalnih 15.

Ljajić je sam prvi objavio da je novi Romin nogometaš objavivši fotografiju kako potpisuje ugovor na svom Facebook-profilu.

Fiorentina je pak na svojoj službenoj internetskoj stranici potvrdila da je s hrvatskim napadačem Antom Rebićem potpisala petogodišnji ugovor.

Özil: Ne idem nikamo, čast je igrati za Real

Njemački nogometaš madridskog Reala Mesut Özil javno je demantirao navodno vlastito nezadovoljstvo statusom u momčadi objavivši da ne odlazi iz Madrida...

Španjolski su se mediji raspisali o Nijemčevoj frustriranosti nakon što ga je Carlo Ancelotti zamijenio drugi put zaredom u Primeri u prvenstvenom dvoboju kod Granade u ponedjeljak. Ljevonogi veznjak doista jest reagirao srdito u trenutku kad je shvatio da ga Talijan mijenja; imajući na umu neupitan status pridošlice Isca, a ktome i izgledni dolazak Garetha Balea, mediji su protumačili da bi Özil mogao zatražiti odlazak iz Reala.

- Imam važeći ugovor do 30. lipnja 2016. godine. Čast je i privilegija biti dijelom ove momčadi. Za mene je dodatna čast raditi s mojim uzorom, Zinedineom Zidaneom – rekao je Özil nastavivši:

- Počašćen sam informacijama da su za mene interes pokazali neki veliki klubovi. No, imam ugovor i ostajem. Kraj rasprave.

U utorak i srijedu u britanskim su se medijima pojavile glasine da se za Özila interesiraju Manchester United i Arsenal, premierligaški klubovi koji i dalje tragaju za velikim ovoljetnim pojačanjem. Unitedov menadžer David Moyes za 24-godišnjeg je Nijemca navodno ponudio 50 milijuna eura.

Službeno: Nakon dobivanja radne dozvole Willian postao igrač Chelseaja

Brazilski nogometaš Willian (25) dobio je radnu dozvolu, te je konačno kompletirao svoj transfer iz ruskog kluba Anžija u londonski Chelsea...

Rusi su dobili 38 milijuna eura za bivšeg igrača ukrajinskog prvaka Šahtara, što je ujedno najveća otkupna cijena koju je jedan ruski klub dobio za transfer jednog igrača. Prijašnji najskuplji tranfer bio je onaj Portugalca Dannyja iz moskovskog Dinama u Zenit (30 milijuna).

Willian je potpisao petogodišnji ugovor s londonskim klubom.

Mourinho: Nema šanse da Juan Mata napusti klub!

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Chelseaja, Jose Mourinho, naglasio je, usprkos špekulacijama o mogućem odlasku, da španjolski veznjak Juan Mata nije na prodaju...

Nakon što je Mourinho ponovno poslao Matu na klupu za pričuve u utakmici protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu ovog ponedjeljka, mediji su se raspisali o mogućem odlasku španjolskog virtuoza. Arsenal je slovio kao prvi favorit za dovođenje bivšeg nogometaša Valencije, međutim Mourinho je promptno reagirao:

- Nema šanse da Mata napusti klub. Ne igra jer je ovoga ljeta imao malo odmora zbog Kupa konfederacija i jer je većinu priprema bio ozlijeđen. Počeo je trenirati s ostatkom momčadi nekoliko dana prije prve prvenstvene utakmice i dobio je određenu minutažu. Protiv Uniteda sam ga odlučio odmoriti. Ne vidim gdje je problem - rekao je Mourinho.

Najbolji igrač Chelseaja (prema izboru navijača) zabilježio je u prošloj sezoni 18 pogodaka i 34 asistencije u svim natjecanjima.

I Wenger se uključio u utrku za Juanom Matom

Vijest da se Jose Mourinho želi riješiti Juana Mate brzo je prostrujala nogometnim svijetom.Prva se javila Barcelona, no u Londonu su gluhi na ponudu s Nou Campa. Nakon Barce, veliki broj španjolskih klubova ponadalo se kako bi mogli dovesti sjajnog španjolskog reprezentativca kojem očiti kod Mourinha neće cjetati ruže.

Engleski mediji tvrde kako je trenutno Arsenal najozbiljniji kupac. Navodno je Wenger već kontaktirao Mourinho i do kraja tjedan trebalo bi biti poznato hoćeli Mata zapadni London zamijeniti sjevernim.

PSG želi dovesti Pedra

Paris Saint Germaine želi dovesti napadača Barcelone Pedra. Šeici iz Pariza navodnu su odlučili poslušati molbu trenera Blanca koji inzistira da napadač katalonskog diva dođe u PSG. Francuzi vjeruju kako će Pedro ove sezone, zbog dolaska Neymara, imati jako malu minutažu.

Navodno su gazde francuskog prvaka već poslali pregovarače u Barcelonu kako bi predsjednika kluba Rosella uspijeli uvjeriti da im proda španjolskog reprezentativca. No, Goal.compiše kako predsjednik nema ništa protiv prodaje, no Pedro ne želi napustiti Nou Camp.

Landon Donovan potpisuje višegodišnje produljenje s LA Galaxyjem

Prema napisima Sports Illustrateda, napadač američke nogometne reprezentacije Landon Donovan (31) dogovorio je višegodišnje produljenje ugovora s Los Angeles Galaxyjem...

Donovan je igrač LA Galaxyja od 2005. godine s time da je u tri navrata odlazio na kratkotrajne posudbe u Europu, u Bayern i dva puta u Everton. Kako je u završnoj godini ugovora s aktualnim prvacima MLS lige, postavljala su se pitanja oko njegove budućnosti, ali čini se da se odlučio na ostanak u klubu.

Ove je sezone upisao 7 golova i 7 asistencija u MLS ligi, a njegov je klub na drugom mjestu Zapadne konferencije MLS lige s 40 bodova, pet bodova iza vodećeg Sal Lakea.

U MLS ligi Donovan je u karijeri zabio 131 gol, samo tri manje od vječitog rekordera Jeffa Cunninghama, a dva manje od drugoplasiranog u poretku Jaimea Morena.

Ljajić napustio Fiorentinin trening-centar, potpisuje za Romu

U utorak poslijepodne, uoči treninga, ofenzivni vezni nogometaš Fiorentine Adem Ljajić oprostio se od suigrača i odvezao se iz trening-centra...

Vijest je to koja sugerira da je njegov prelazak u Romu postao pitanje trenutka.

Prošlog tjedna srbijanski je igrač odbio posljednji priijedlog iz firentinskog kluba za produljenje ugovora, te ga je Fiorentinino vodstvo definitivno odlučilo prodati kako ne bi ostalo bez odštete: ugovor Ljajiću, naime, istječe idućeg ljeta.

Prvi favorit za otkup njegova ugovora bio je Milan, ali čelnike toskanskog kluba iziritiralo je što su Milanezi pokušavali realizirati transfer kontaktirajući igrača prije nego klub.

Talijanski mediji pišu da će 22-godišnjak potpisati višegodišnji ugovor za Romu uz godišnju plaću od tri milijuna eura. Fiorentini će na ime odštete pripasti 10 milijuna eura.

U Rimu bi Ljajić trebao zamijeniti Erika Lamelu, Argentinca koji je na pragu Tottenhama premda još uvijek boravi u Rimu. U utorak je uredno trenirao.

Anketa Marce: 75% navijača Reala misli da bi Casillas trebao otići

Šest dana prije zatvaranja ljetnog prijelaznog roka španjolski sportski list Marca proveo je anketu putem svoje web-stranice vezano uz budućnost kapetana kluba Ikera Casillasa...

Postavljeno pitanje u anketi bilo je "treba li Iker Casillas planirati odlazak iz Real Madrida?" Velika većina, čak 75% ispitanika od ukupno njih 45.000 smatra da bi Casillas trebao pronaći novu sredinu budući je očito da je u Realu status prvog vratara ima Diego Lopez.

U drugoj polovici prošle sezone na klupu je Casillasa poslao tadašnji trener Reala Jose Mourinho, a status druge opcije kapetan "kraljevskog kluba" ima i kod novog stratega Carla Ancelottija koji ga je ostavio na klupi u prva dva prvenstvena kola nove sezone. Prijelazni rok zatvara se sljedećeg ponedjeljka, a najveći interes za Casillasom dosad su pokazali Arsenal i Manchester City.

Ususret Svjetskom prvenstvu u Brazilu sljedeće godine Casillas sada razmišlja o svojoj budućnosti i sljedećem potezu.

Zenit poručio Tottenhamu: Hulk nije na prodaju

Trener Zenit St. Peterburga Luciano Spalletti inzistira kako brazilski napadač kluba Hulk nije na prodaju unatoč medijskim napisima koji ga stavljaju u kontekst potencijalnog transfera u Tottenham...

Trenutno se 27-godišnji brazilski nogometni reprezentativac oporavlja od ozljede zadnje lože, a u Tottenhamu ga navodno žele kao alternativnu opciju nakon neuspjeha u dovođenju Williana koji je završio u Chelseaju.

- Hulk se oporavlja brzo, ali još vam ne mogu reći točan datum njegovog povratka. Ima inznimnu mišićnu masu i teško je bilo što predvidjeti, pa pričekajmo doktore. I da, ponovo ponavljam, Hulk nije na prodaju – rekao je Spalletti.

Pod aktualnim menadžerom Tottenhama Andre Villas-Boasom Hulk je ranije igrao u Portu i to je jedan od razloga više zašto se njegovo ime povezuje sa "spursima".

Sevilla prihvatila 20 milijuna eura Monaca za Kondogbiju

Nogometni klub Sevilla prihvatila je ponudu Monaca od 20 milijuna eura odštete za mladog francuskog reprezentativca, 20-godišnjeg Geoffreyja Kondogbiju.

Premda je startna ponuda Monaca bila 10 milijuna eura, klub iz Andaluzije je uspio isposlovati dvostruko veću odštetu, te će do kraja tjedna Kondogbija i službeno potpisati ugovor s povratnikom u francuski Le Championnat, koji ima ambicije ove sezone postati prvakom Francuske, nakon silnih pojačanja dovedenih tijekom ljeta.

Kondogbia se do petka očekuje u Kneževini, kada bi trebao proći liječničke preglede i službeno potpisati petogodišnji ugovor.

Na samom početku karijere taj je veznjak igrao za Lens, dok nije otišao u Sevillu gdje je skrenuo na sebe pozornost posebno igrama prošle sezone.

Talentirani veznjak Barcelone odabrao nastavak karijere u - Realu

Kiko Femenia, 22-godišnji talentirani nogometaš Barcelone i član druge katalonske momčadi, ovog je tjedna postao slobodan igrač, te se odlučio za odlazak. I to u madridski Real.

Talentirani je nogometaš 2011. godine iz Herculesa došao u Barcelonu za dva milijuna eura. Premda je imao valjani ugovor do lipnja 2014. godine u Barceloni su odlučili raskiinuti suradnju s mladim španjolskim reprezentativcem, koji je tako morao pronaći novi klub u karijeri.

Po pisanju španjolskog tiska izabrao je, ni manje ni više, nego madridski Real i, dakako, podigao prašinu u tamošnjem nogometu, budući je svak prijelaz na relaciji Barcelona - Real, ili obrnuto, itekako medijski praćen.

Dotični od 2011. godine nije upisao niti jednu minutu igre u prvoj momčadi, dok je za drugi Barcelonin sastav odigrao 63 utakmice i postigao šest pogodaka.

Manchester United definitivno odustao od Fellainija i Bainesa

Ovog je ljeta novi trener Manchester Uniteda David Moyes želio sa sobom na Old Trafford povući dvojicu nogometaša koje je donedavno trenirao u Evertonu.

U pitanju su bili tamošnji kapetan, bočni igrač Leighton Baines, te odlični belgijski reprezentativac Marouane Fellaini. Navodno je Manchester United i ponudio 28 milijuna engleskih funti za obojicu, ali je bio i odbijen od strane kluba iz Liverpoola.

Čelnici Uniteda se nisu odlučili za drugu, jaču ponudu, već su u međuvremenu odustali od traženja spomenute dvojice nogometaša.

- United se i službeno povukao od ovog mogućeg posla. Možemo mirnije nastaviti raditi - poručio je engleskim novinarima Roberto Martinez, trener nogometaša Evertona.

Linker
22. rujan 2024 10:48