FAVORIT IZ SJENE

MODRIĆ? RONALDO? MA NE, ZA PLATINIJA JE VRLO JASNO TKO MORA OSVOJITI ZLATNU LOPTU 'Ovogodišnji izbor je lagan, samo jedan je igrač osvojio sve'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 22:01

Zlatna lopta dodjeljuje se 3. prosinca, a Luka Modrić favorit je za osvajanje prestižne nagrade, no hrvatskom reprezentativcu nekoliko kandidata opasno puše za vratom.

Prije svega tu mislimo na Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna koji su također u najužem krugu favorita. No niti jedan od njih nije izbor Michela Platinija, nekad velikog nogometaša, a kasnije i predsjednika UEFA-e koji je zbog umiješanosti u korupcijski skandal morao napustiti tu poziciju.

'Raphael Varane!' - bez ikakve dvojbe je ispalio Platini u intervjuu za RMC.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Uruguay vs France - Nizhny Novgorod Stadium, Nizhny Novgorod, Russia - July 6, 2018  France's Raphael Varane celebrates scoring their first goal with Antoine Griezmann and Kylian Mbappe   REUTERS/Jason Cairnduff
REUTERS/Jason Cairnduff

"Postoji samo jedan igrač koji je osvojio Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo, a to je Varane. Mislim da je izbor ove godine lagan, on je jedini ove godine osvojio sve", nadodao je čovjek koji je spomenutu nagradu osvajao u tri navrata 1983., 1984., i 1985. godine.

Podsjetimo, i Griezmann je nedavno izjavio da Francuz mora biti osvajač Zlatne lopte jer je po njemu logično da najbolji igrač bude izabran iz najbolje momčadi svijeta.

Linker
20. travanj 2024 11:56