Lars Baron/Bongarts/Getty Images
PRESEDAN U PARIZU

NAJSKUPLJI NOGOMETAŠ SVIJETA JEDNOSTAVNO RADI ŠTO GA JE VOLJA! Neymar je napravio novu psinu gazdama s Parka prinčeva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2020. 16:02

Svašta si dopušta Neymar, i dalje najskuplje plaćeni nogometaš svih vremena. Dojam je, a posebice nakon zadnjeg slučaja, da mu je Paris SG kao kakva osobna igračka, da interesi kluba ne postoje za njega, da se ponaša i da radi samo ono što želi.

Dakle, francuska se nogometna liga ne igra najmanje do 4. travnja zbog pandemije koronavirusa. Neće se, za vjerovati je, igrati ni nakon toga datuma. Pretpostavlja se da će sva sportska natjecanja i travanj zapravo "odležati", jer nitko se neće htjeti previše zalijetati i nastavljati sezone dok se korona ne makne sa scene.

Neymar je, mimo struktura PSG-a jednostavno odlučio privatnim zrakoplovom otići u Brazil. Nikome se nije javio, nikog ništa nije pitao, samo je otišao. Naravno, u Parizu je epidemiološka slika mnogo lošija no na jugu Amerike pa mu klub vjerojatno ne bi radio probleme oko odlaska, ali... Nije mu ih niti mogao napraviti, s obzirom na to da nije ni znao da ovaj odlazi...

Ostali brazilski nogometaši PSG-a javili su se klubu koji im je dopustio odlazak u njihovu domovinu. Neymar je eto, morao biti poseban.

Linker
18. travanj 2024 05:45