Nikša Vrca
 Facebook
PRIPADNIK ČETVRTE BRIGADE

NAPADNUT NAVIJAČ HAJDUKA, ČEKA GA OPERACIJA NOGE Nakon tekme u Gorici huligani su ga napali dok je mijenjao gumu na automobilu

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 31. listopad 2019. 15:30

U Zagrebu su sinoć napadnuti navijači Hajduka, a teško je ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge. Vlasnik trgovačkog obrta na Sućidru je, inače, u centar pažnje dospio nakon što je nedavno u svom dućanu stavio jaja na akciju dok Hajduk bude prvi na ljestvici HNL-a, piše Dalmatinski portal.

Ovo za njega nije bilo nimalo ugodno iskustvo, uspjeli smo ga dobiti u bolnici, pa evo što se ukratko događalo.

On i njegovo društvo su nakon dvoboja s Goricom večerali u Zagrebu, a kada su htjeli ući u automobil i krenuti za Split, vidjeli su da im je guma probušena, isparana nožem. U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenutku dotrčala grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući.

Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Napad zapravo nema nikakve veze s utakmicom u Gorici. Vrca i društvo nisu ni bili na tribini gdje je Torcida, a napad se dogodio u Zagrebu, puno vremena nakon utakmice.

Linker
16. rujan 2021 23:07