StoryEditor
 Tony Feder/Getty Images
SRMOTA I STID

NEVJEROJATNO ŠTO SU NEKI U STANJU NAPRAVITI DOK SE DRUGI BORE ZA ŽIVOT Nogometaš pobjegao iz samoizolacije pa mrtav pijan autom divljao po ulicama

Autor: HinaObjavljeno: 26. ožujak 2020. 19:01

Veznjaka novozelandskog Wellington Phoenixa Tima Paynea (26) očekuje kazna nakon što je pobjegao iz samoizolacije u kojoj se nalazio zbog pandemije koronavirusa, te u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom za golf po ulicama Sydneyja.

Društvo mu je radio suigrač Oliver Sail, a sada ih obojicu očekuje drastična kazna zbog bijega u ranim jutarnjim satima.

"Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno," kazao je Payne u razgovoru a novozelandski radio Sport.

Nogometaši novozelandskog kluba bili su u izolaciji u Sydneyju u nadi da će igrati u australskoj A-League, ako se natjecanje nastavi pred praznim tribinama. Međutim, sezona je otkazana. Prema policijskom izvještaju Payne i Sail su u vozilu za golf prošli više od pet kilometara.

"Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna," dodao je 26-godišnji veznjak koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.

"Ako se istragom utvrdi da je došlo do bilo kakvog prekršaja, FFA će brzo djelovati u skladu s kodeksom ponašanja," navedeno je u priopćenju Australskog nogometnog sveza.

Linker
18. lipanj 2020 05:18